Закопчаха непълнолетни, извършили серия грабежи

  • 06 януари 2012 19:05

  • 713
  • 0
Закопчаха непълнолетни, извършили серия грабежи
©

На тел. 112 е получен сигнал за това, че в гр. Ловеч, до сградата на хлебозавода две лица от мъжки пол на около 15 г. чрез използване на сила и заплаха са отнели от П. К. на 16 г. от гр. Ловеч, дамска чанта с лични документи, дамско портмоне със 18 лв., несесер с гримове и 2 бр. преси за коса.

От проведените оперативно-издирвателни мероприятия са установени и задържани извършителите на деянието това са непълнолетните А. А. 14-годишен от гр. Ловеч и А. А. 17-годишен от гр. Ловеч. Вещите предмет на престъпление са намерени и иззети по надлежния ред.

По време на водената с тях беседа се установи, че същите са извършители и на грабеж извършен на 30.12.2011 г. около 21,30 часа в гр. Ловеч на лицето Д. Б. 54-годишна от гр. Ловеч . От която чрез използване на сила и заплаха са отнели дамска чанта с лични документи, дебитна карата на "Инвес банк", фотоапарат "Панасоник Ф 78", МП3-плеър, тоалетни принадлежности и сумата от 72 лв. Дамската чанта е намерена изхвърлена, а останалите вещи предмет на престъпление са иззети от лицата Р. М. 22-годишна и З. Р. 39-годишен и двамата от с. Крушуна, обл. Ловеч.

По случаите в РУП Ловеч са образувани досъдебни производства.

Последвайте канала на

Весела Найденова
713 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини