Убитият от лондонския терорист американец празнувал годишнина от сватбата си

  • 23 март 2017 17:37

  • 42641
  • 1
Убитият от лондонския терорист американец празнувал годишнина от сватбата си
© Фейсбук

54-годишен баща от Юта, САЩ, е третият убит в терористичното нападение вчера в Лондон. Кърт Кокран е бил на екскурзия в Европа със съпругата си Мелиса, за да отпразнуват 25-ата годишнина от сватбата им, пише "Дейли Мейл".

Те са първите хора, които са били пометени от терориста, след което атентаторът блъска още най-малко 12 пешеходци. Това е бил последният им ден от плануваното пътешествие.

Семейството им потвърди новината, че Кърт е част от жертвите на ужасния терористичен акт: "Нашето семейство е с разбито сърце. Той беше добър човек и любящ съпруг. Бяха на пътешествие в Европа и планираха да се върнат в четвъртък. Обичаме те, Кърт, почивай в мир."

Неговата сестра го нарече герой. "Нашите сърца са разбити и никога повече няма да бъдем същите. Загубихме един прекрасен човек. Ти си герой и ние никога няма да те забравим", добави тя.

Двойката е посетила Холандия, Германия, Шотландия и Ирландия, а когато пристигнали в Лондон, не спирали да пращат снимки.

Най-малко трима души са загинали при вчерашното нападение, включително един полицай, който бе прободен от терориста. Сред жертвите е и майка на две дъщери. Тя е преподавала испански език в колеж в Лондон, пише "24 часа".

"Ислямска държава" официално пое отговорност за атаката.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
42641 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.03.27 | 17:31

1
Жалко за този мъж , но онзи ден САЩ бомбардираха у-ще в Ракка и убиха най - малко 30 души , в т.ч. жени и деца ! В западната преса нищо ! ЗАЩО !

Добави коментар

Водещи новини