Узунов: В МВР няма нови данни, заради които степента на антитерористична готовност да се повиши

  • 23 март 2017 14:08

  • 1493
  • 0
Узунов: В МВР няма нови данни, заради които степента на антитерористична готовност да се повиши
©

В МВР няма нови данни, заради които да се въвеждат специални мерки и да се повишава степента на антитерористична готовност, след терористичния акт в Лондон. Това съобщи министърът на вътрешните работи Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е, който е във Видин.

"МВР е в постоянна готовност, има изработени антитерористични планове, но към момента няма нови данни, които да ни накарат да повишаваме тази готовност", увери той.

Във връзка с предстоящите избори и очакваните протести на граничните пунктове с Турция Узунов каза, че МВР няма да допусне нарушения на обществения ред.

Днес министър Узунов връчи пет нови служебни автомобила на Областната дирекция във Видин на специална церемония пред сградата на МВР. Новите автомобили са оборудвани с техника, която ще обезпечи работата на полицаите по осъществяване на пътен контрол. От тях три ще останат във видинската полиция, а по един ще получат пътните полици в Белоградчик и Кула. В МВР Видин не са получавали нови автомобили от 2009 година, каза на церемонията министър Узунов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1493 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини