Цветанов: В следващ мандат на ГЕРБ държавата ще финансира до 100% инвитро процедурите

  • 23 март 2017 13:46

  • 2551
  • 2
Цветанов: В следващ мандат на ГЕРБ държавата ще финансира до 100% инвитро процедурите
© ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа дари лично сумата от 2000 лева за дооборудване на обновения операционен блок в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, съобщиха от пресцентъра на партията.

Заедно с кмета на старата столица и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов и с кандидати за народни представители, Цветанов посети лечебното заведение във Велико Търново, за да връчи дарението на ръководството на областната болница, след потърсено съдействие. Той проведе среща с част от лекарския състав. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа разговаря с лекарите относно проблемите в сектора и ги увери, че в програмата за управление на ГЕРБ са предвидени редица мерки, които дават реални решения за много от засегнатите теми. „Уверен съм, че въвеждането на единна електронна здравна карта ще реши проблемите в сектора, както и премахването на пръстовия отпечатък. С комплекс от мерки, ние ще инвестираме в здрава нация. Залагаме на превенцията и профилактиката. Здравеопазването няма как да бъде безплатно, както предлагат нашите опоненти, но нашата цел е то да бъде адекватно на нуждите на хората. Ще инвестираме в подобряване на средата на работа в болничните заведения, ще подкрепяме доброто образование на бъдещите лекари“, обясни водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново. Цветанов изтъкна още, че в следващ мандат на ГЕРБ държавата ще финансира до 100% инвитро процедурите. Ще бъдат предприети и сериозни мерки срещу фалшивите ТЕЛК-ове и болнични.

Строително – ремонтните дейности в хирургичния блок бяха осъществени с 300 000 лева целево финансиране от правителството на премиера Бойко Борисов. С част от средствата се извърши и цялостен ремонт на интензивно-кардиологичен сектор в областния стационар на Кардиологичното отделение. Ремонтът обхвана три от общо петте операционни зали, където са монтирани две нови операционни маси. Поставени са и нови операционни LED лампи, всяка операционна зала разполага и с нов панел за кислород, вакуум и сгъстен въздух, отговарящи на специфичните болнични изисквания и нужди. Подменена е дограмата, свързваща помещенията, обновена е и климатичната инсталация в операционните и спешните шкафове в залите.

Наред с преобразените операционни зали, с тотален ремонт и нова мебелировка са и съблекалните, баните и тоалетните в операционния блок. Обособено е ново помещение за операционните сестри.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2551 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.03.23 | 16:09

2
заплатите вдигнете ,за да крадете по-малко курвиииииии от Герб

2017.03.23 | 14:15

1
Не им вярвам- ще гласувам за Нова Република !

Добави коментар

Водещи новини