Скарлет Йохансон обмисля да влезе в политиката

  • 21 март 2017 14:48

  • 1457
  • 2
Скарлет Йохансон обмисля да влезе в политиката
© Getty Images

Скарлет Йохансон иска да помага на държавата си. Актрисата, която има двегодишна дъщеря от съпруга си Ромен Дориак, призна, че обмисля да влезе в политиката щом дъщеря й поотрасне, пише "Монитор"

„Би било удоволствие, привилегия да кандидатствам за държавна служба. Винаги съм си представяла, че мога да бъда най-ефективна по този начин“, каза тя в интервю за светското списание „Ивент“. „Няколкото пъти, в които съм била на вечери на кореспондентите в Белия дом и съм виждала как международната политика действа, забелязвам, че всички важни въпроси, които засягат целия свят, се решават в малки стаи. Не е много различно от индустрията, с която съм запозната“, посочи още тя.

Въпреки желанието си обаче 32-годишната актриса признава, че в момента все още тича по малката Роуз.

Последвайте канала на

Novini.bg
1457 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
оня с коня

2017.03.21 | 23:16

2
Няма да забравя как Сорос ви даде листчета да четете каквото ви е поръчал против Тръмп пред хиляди. Срам беше да гледате листчетата и да четете вие които знаете как да наизустите репликите тоя път четохте.
Ъ?

2017.03.21 | 18:37

1
Имах си аз.....правата лопата за вас и на лозето, че от палячовци(актьори) и политици не остана кой да ви произвежда храната.

Добави коментар

Водещи новини