Харесайте facebook страницата ни

Бил Гейтс се среща с Доналд Тръмп

© Getty Images/Guliver

Милиардерът Бил Гейтс се среща днес с американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на ... към профила , за да обсъдят напредъка в програмите за глобално здравеопазване и развитие, както и въпроса за националното образование, предаде Асошиейтед прес.

Гейтс, съосновател на компания "Майкрософт" и най-богатият човек в света, ще подчертае съществената роля, която са изиграли САЩ за постигането на тези цели, посочи в изявление фондацията му.

Само преди броени дни администрацията на президента Тръмп представи проектобюджет, предвиждащ съкращаване на помощта за чужбина, припомня агенцията. Според правителството е време да се даде приоритет на сигурността и благосъстоянието на американците и да се поиска от останалите страни да поемат своя дял, пише БТА.

Коментари
Коментари (4)
Коментирай
САЩ (гост)
21.03.2017 | 20:00

УМНИ ,УПРАВНИЦИ БОГАТ НАРОД САЩ.......... тъпи ,крадливи комунистически управници гладени тъп ,народ .

Рейтинг:
 
2
(гост)
21.03.2017 | 07:21

И те ще фалират.Този дълг никога не могат го плати,нито се опитват да го намалят-напротив, расте си.И родните лизачи на чичко САМ и червените келеци-една майка ги е раждала.Никва разлика

Рейтинг:
 
0
(гост)
24.03.2017 | 06:05

20 трилиона ама са светлинни години пред нас. а ти си стой в кочината и брой стотинки за 1 хляб. червен боклук! а дълга на САЩ върви ръка за ръка със световния пазар. обявят ли фалит, фалира половината свят.

Рейтинг:
 
1
кой е богат бе педал (гост)
21.03.2017 | 07:11

20 трилиона дълг подобно на Тиквата у нас и шепа милиардери.

Рейтинг:
 
1
 
Добави Коментар