Ангела Меркел чела Playboy преди срещата с Доналд Тръмп

  • 20 март 2017 15:24

  • 5733
  • 0
Ангела Меркел чела Playboy преди срещата с Доналд Тръмп
© gettyimages (архив)

Германският канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се е чела Playboy преди да се срещне с американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, пише британският в. Индипендънт.

Ръководителят на правителството в Берлин е искала да се подготви за разговорите си с 45-ия стопанин на Белия дом. Екипът на Меркел е намерил интервю на сегашния американски държавен глава пред мъжкото списание през 1990 г. Пред журналист на медията Тръмп е разкрил свои виждания за управлението на САЩ, които иска да реализира сега. Сътрудниците на Меркел са анализирали и разговори на американския президент с британския премиер Тереза Мей, министър-председателят на Япония Шиндзо Абе и лидера на канадското правителство Джъстин Трюдо.

Меркел и Тръмп проведоха разговори във Вашингтон през уикенда. Срещата на двамата политици бе белязана от гаф. Домакинът не стисна ръката на своята гостенка. Официалният представител на Белия дом Шон Спайсър заяви, че Тръмп не е чул молбата на Меркел.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5733 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини