Харесайте facebook страницата ни

Цветанов: Страната ни се намира на кръстопът (снимки)

1 от 1
Предишна Следваща
© ПП ГЕРБ

Страната ни се намира на кръстопът, от който зависи бъдещето на България. От всички нас зависи дали ще се върнем назад в развитието си с управление на БСП, или ще продължим да градим стабилна държава с ГЕРБ. Европейският път на България е с ГЕРБ. Подкрепете ни, за да направим стабилно правителство с четири годишен мандат и да дадем реални решения за България. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 ... към профила пред жители на Хисаря.

Той подчерта, че общините се нуждаят от европейската солидарност, но това е невъзможно да се случи при управление на БСП. „С номер 11 в бюлетината трябва да се противопоставим на популизма и да оборим лъжите. Наш дълг е да припомним каква е потенциалната заплаха от идването на БСП на власт, които оставиха държавата в катастрофално състояние само преди две години“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов призова демократично мислещите българи, които биха дали гласа си за по-малки партии, да гласуват прагматично в неделя. „Нашата общата цел е да спрем БСП да вземе властта. ГЕРБ гарантира сигурност, стабилност и по-високи доходи на базата на работеща икономика. Да не позволяваме хората да бъдат манипулирани, да бъдем обединени и да извоюваме 11-тата изборна победа на ГЕРБ“, каза той.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ изтъкна пред присъстващите, че водачът на листата на ГЕРБ-Пловдив област ген. Константин Попов е доказан професионалист и истински българин. „Важно е кой ни води и аз съм уверен, че той е човекът, който ще извоюва поредната победа за ГЕРБ в Пловдив област“, заяви Цветанов.

Коментари
Коментари (6)
Коментирай
Аман от терористи (гост)
22.03.2017 | 09:48

ограбвани от народа над 10 000 000 000 са насочени към нагло корупциони ненужни обекти а Цветанов и Борисов още извън затвора.Стига са крали милиарди от народа народа ги НЯМА. НАд 5 000 000 нямаме доходи за живот в БЪлгария а тия престъпници пак се домогват до власта.

Рейтинг:
 
0
Стига терор (гост)
22.03.2017 | 09:45

НАд 1 000 000 деца се увреждат тежко и нелечимо с нагло престъпна видео терор техника а Цветанов и Борисов още на свобода.

Рейтинг:
 
0
оня с коня (гост)
20.03.2017 | 23:35

Вие от герб сте най долната партия управлявала България след промените. Такива жадни за власт не са идвали. Няма да забравя и платените протести организирани от Цветанов по поръчка на Сорос.

Рейтинг:
 
0
дуци (гост)
20.03.2017 | 23:03

ма Светанов ти откри топлата вода бе , ама за физкултурник като теб и това е много !

Рейтинг:
 
0
тонев (гост)
20.03.2017 | 20:02

хората разбраха колко струвате. освен сами да се хвалите друго не можете. Като толкова много можете, защо нищо не направихте.

Рейтинг:
 
0
МРЪСЕН (гост)
20.03.2017 | 19:40

ГАДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД

Рейтинг:
 
0
 
Добави Коментар