Предадоха на съд мъж от Габрово за убийство

  • 20 март 2017 13:39

  • 1695
  • 0
Предадоха на съд мъж от Габрово за убийство
©

Мъж от Габрово, извършил убийство, е предаден на съд. Обвинителният акт, внесен от Окръжната прокуратура, е срещу 47-годишния Камен К. Това съобщиха днес от прокуратурата.

Обвинението срещу мъжа се отнася за това, че на 21 октомври 2016 година в Габрово, в коридор на приземен етаж на къща на улица "Стефан Караджа", умишлено е бил умъртвен 54-годишният Иван И. Убийството е извършено чрез нанасяне на удари в главата на жертвата, причинили тежки наранявания и довели до настъпване на смърт, е записано в обвинителния акт. Според прокуратурата двамата мъже са се познавали, били са в добри отношения, а скандалът между двамата е възникнал след употребата на алкохол. Сигналът за мъж, намерен в безпомощно състояние в коридора, е бил подаден от съседи.

Съдебно-медицинската експертиза посочва като причина за смъртта механична асфиксия, вследствие на запушване на дихателните пътища. По искане на прокуратурата обвиняемият е с мярка за неотклонение "задържане под стража". Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1695 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини