Харесайте facebook страницата ни

Анита Мейзер: В затвора ме посрещнаха като рок звезда

С кючеци от ранни зори, песни, танци и специално правена за нея торта затворничките изненадаха Анита Мейзер. Така обвинената за убийство по непредпазливост скандална силиконка посрещна 53-рия си рожден ден с кауша.

В общата стая за свиждания, където има общо пет маси за срещи на затворници с близките им, Анита влиза последна от всички. Останалите посетители я проследяват с поглед и й подвикват "Честит рожден ден!". Мейзер се здрависва с всички и благодари.

Мейзер е в Сливенския затвор вече три месеца, където пандизчийките я почитат и обичат, разказва самата тя пред в. "България днес".

"Направили са ми торта от натрошени бисквити и банани - огромна, с много плодове отгоре. Дадоха ни една флашка с най-новите попфолк хитове и от сутринта танцуваме", не скри вълненията си Анита.

За целта съкилийничките на Мейзер претарашили собствените си запаси в килиите, за да могат да я изненадат.

"Днес ми е първият хубав ден отдавна и няма да плача, обещала съм си", казва тя докато се опитва да прикрие сълзите си.

Анита е обвинена за убийството на съпруга си Николай Димов, който вързала със свински опашки.

"Той умря веднъж, а оттогава аз умирам всеки ден тук. Все си мисля, че Николай ще възкръсне и тогава ще му  вдигна огромен скандал, защото не трябваше да се случва това. Всеки ден мисля за него, непрекъснато е пред очите ми", споделя още Мейзер.

Когато за първи път я въдворили в Сливенския, била уплашена, защото не знаела какво я чака. Мислела си, че ще я бият и тормозят. "Всички жени се бяха накачили на прозорците, бяха наизлезли от стоите си и ме очакваха като някаква рок звезда", спомня си за първите минути тя. "Близка съм с тарторките в затвора, в прекрасни отношения съм и с мен се отнасят добре. Пиша биографична книга. Там вече ще излязат големите игри на всички и хората ще научат цялата истина", разкри Анита.

Коментари
Коментари (5)
Коментирай
(гост) (гост)
21.03.2017 | 12:56

златотърсачка... ????? хубаво я вижте, че като излезе от Сливенският женски затвор някой загорял млад мъж дето жена не е видял да не му се натресе, много са случаите, да пази Бог мъжките майки

Рейтинг:
 
0
(гост)
21.03.2017 | 12:56

Как е убила такъв едър и мускулест мъж?Не ми се вярва. И в затворите си имат тартори и йерархия,тц,тц,тц,има ли кътче където да няма мафия в тази държава?

Рейтинг:
 
0
1 (гост)
21.03.2017 | 12:56

А питай за баба ти Мандица в Сливен женски затвор хехехе и ако все още е жива дай поздрави ХО ХО ХО

Рейтинг:
 
0
(гост)
23.03.2017 | 18:52

Darta i otvratitelna KURVA .

Рейтинг:
 
3
(гост)
25.03.2017 | 19:33

дърта курва отврат

Рейтинг:
 
2
 
Добави Коментар