Харесайте facebook страницата ни

Екатерина Захариева пита: Защо Нинова не каже на гражданите ще прави ли коалиция с ДПС, ако спечели

"Образование преди всичко, защото без него не може. Това лежи в основата на програмата на ГЕРБ. Икономическият ръст също е много важен, както и това да вдигнем доходите. Средната работа заплата се вдигна по време на нашето управление. Но да не забравяме, че правосъдието е изключително важно също. Това заяви в ефира на БТВ Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа ... към профила .

Славчо Велков от БСП пък иска премахването на пръстовите отпечатъци и справяне с битовата престъпност.

"Всякаква намеса във външната ни политика преди избори не е на добре. Това е недопустимо. По-сигурни сме, откакто сме в НАТО, това беше постижение", добави бившият правосъден министър.

"Политиката на Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари ... към профила е заплаха за България и Европа", отсече Велков.

"Трябва да спазваме добри отношения с държавите около нас,  не искаме Турция да се меси в политиката ни, но запазваме добро отношение", смята Захариева

Славчо Велков не е съгласен с това становище и спомена в ефир, че има информация как Турция ни се бърка във вътрешната политика, че дори и вътрешното министерство.

"Службите трябва да си  вършат работата по отношение на Турция и бежанците", обясни още Захариева.

"Не е ли честно да се каже на гражданите с кого мислите да съставите правителство, питат Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на ... към профила ще управлявате ли с ДПС, ако спечели, а тя казва, че ще реши на 26 март, не заслужават ли гражданите да знаят, преди да гласуват, това отправи Екатерина Захариева като въпрос към Славчо Велков.

Славчо Велков опита да защити избора на Нинова, но реално обяви, че досега не е бил депутат.

Велков започна да напада опонентката си, заявявайки, че тя не е запозната с населените места в региона.

„Нека не се изпитваме. 12 години съм живяла в Пазарджик. Не ставайте смешен”, отговори му тя. По думите й обаче хората не се интересували от това колко населени места има в Пазарджишко, а какво ще се направи за региона

. Кандидатът на БСП Славчо Велков започна да изброява проблемите в региона, посочвайки имената на провалени кметове, но опонентката му го контрира с факта, че въпросните градоначалници не са на ГЕРБ.

„На хората им писна да се караме. Зададоха ни пет въпроса. Вие бягате от дебата, атакувайки с компромати”, посочи Захариева. Чувайки думата „компромат”, Велков реши да се възползва и да изчисти името си, опровергавайки една лъжа, която циркулирала из публичното пространство.

Експертът по сигурността извади дипломата си за висше образование и започна да я показва пред камерите, за да опровергае слуха, че е тройкаджия. „Завършил съм с отличие. Искам да я попитам с какъв успех тя е завършила”, каза Велков.

На свой ред Екатерина Захариева отговори, че е завършила Езиковата гимназия с 5.93. „Имам две петици по литература”, обясни представителката на ГЕРБ.

„Ако ще си мерим оценките и дипломите, това е несериозно”, каза още тя и изрази съжаление, че разговорът е паднал на толкова ниско ниво.

 

Коментари
Коментари (89)
Коментирай
Гражданин (гост)
21.03.2017 | 00:23

Стига вече ГЕРБ И БСП!!! 27 години ни стигат, само кражби отляво и отдясно, далавери отляво и отдясно, а за народа един голям да не казвам какво..... затова на 26-ти гласувайте за някоя по малка партия, която ви е присърце, ГЕРБ и БСП трябва да ги няма или най малкото да имат силен коректив във парламента!!!

Рейтинг:
 
1
(гост)
21.03.2017 | 00:23

Където има седесар. там е мафия. Доказано правило.

Рейтинг:
 
0
(гост)
21.03.2017 | 00:23

Ми-нетчийското СДС на Сорос иска отново властта, да оглозгат каквото остана след Костов.

Рейтинг:
 
0
(гост)
21.03.2017 | 00:23

Синята сган е безскрупулна - "обединени - сигурен успех", след националната катастрофа до която ни докараха.

Рейтинг:
 
2
321 (гост)
21.03.2017 | 04:11

бсп + дпс + оп = АНТИБЪЛГАРСКИ боклуци

Рейтинг:
 
6
(гост)
21.03.2017 | 00:24

Комунистически терорист защо е жив?

Рейтинг:
 
2
(гост)
20.03.2017 | 22:40

ИНТЕЛИГЕНТНА ЕВРОПЕЙКА И КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК

Рейтинг:
 
4
бай манго (гост)
21.03.2017 | 04:11

тук бих казал и на лявата и на дясната `НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО` на малдивите съм хохохо Папараците

Рейтинг:
 
4
f (гост)
21.03.2017 | 00:24

Тя 10 пъти каза, че няма да прави. Кво хаби времето на хората Захариева.

Рейтинг:
 
6
АМАН от терористи на власт (гост)
21.03.2017 | 18:02

не е редно доказани престъпници като Борисов и други да се домогват отново да власта. НАд 80% от кандидатите са такива според природата..

Рейтинг:
 
8
Идеал Петров (гост)
21.03.2017 | 18:02

Не е редно и доказани олигофрени като теб да цапат форумите,но нали е демокрация.

Рейтинг:
 
6
така да видим (гост)
21.03.2017 | 21:38

Преди време вашият вожд не пили кафе с Местан,за да направите съюз с ДПС и свалихте Орешарски да се наместите вие във власта поне да имаше ефект добре ,то по-лошо стана задлъжняхме не с 1 а с 16 милиарда, след което има няма преди няколко месеца пак ДОСТ подкрепи кандидата Ви з

Рейтинг:
 
6
мотото на герб е бедност (гост)
21.03.2017 | 18:03

мизерията и бедността са ужасни!!! стоп на Герб най анти Българската партия за всички времена!

Рейтинг:
 
10
1 2 3 4 5 6
 
Добави Коментар