Харесайте facebook страницата ни

Анджелина Джоли осиновила Мадокс с подправени документи

© Gettyimages

Директорът на камбоджанска благотворителна организация твърди, че е дал лъжлива информация в документите за осиновяването на Мадокс, за да бъде улеснен процесът, съобщи Контактмюзик.

Доказателства актрисата да е знаела за това, обаче няма. Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е ... към профила осинови Мадокс през 2003 г.

Моунх Сарат, който е на 51 години, твърди, че е подписал документи, в които е посочен като баща на момчето, за да може да бъде ускорен процесът и да има местен адрес в тях, както се изисква. "Според съдебните документи Мадокс още е мой син. Тя така и не оправи нещата" - каза Сарат, който е с влошени отношения с холвудската звезда.

Осиновяването на Мадокс е уредено от Лорин Галиндо, която по-късно е задържана за фалшифициране на имена, рождени дати и месторождения на камбоджански деца, за които е намерила американски домове.

Анджелина Джоли е разказвала, че е проверила старателно, за да се увери, че майката на Мадокс не е жива, защото "никога не би откраднала детето на някоя жена".

Коментари
Коментари (2)
Коментирай
(гост)
19.06.2017 | 10:17

Яловата курва пак в лайната,да и се изпразня по джуките.

Рейтинг:
 
0
Бат' Паци (гост)
19.06.2017 | 10:16

Да и го набия в устата до топките

Рейтинг:
 
4
 
Добави Коментар