Гей оргия на кралската яхта

  • 09 март 2017 09:25

  • 51884
  • 4
Гей оргия на кралската яхта
© Getty Images

Икономът на покойната принцеса Даяна - Пол Бърел, е участвал в гей оргия на кралската яхта "Британия", гръмна в, "Сън", цитира в. "Телеграф".

Инцидентът датира от 1981 г. Това е само едно от разкритията за дворцовия живот от онова време, което 57-годишният днес Бърел се кани да разкрие.

Най-скандалното в конкретния случай е, че Кралица Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и е била наясно с вакханалията, но закриляла виновника. През 1981 г. военната полиция е арестувала моряци от яхтата, а последвалото съдебно изслушване е протекло при закрити врата. Сред задържаните бил и Бърел. "Пол е бил там, но наказанията му бяха сместени, защото бе дясната ръка на кралицата", разказва агентът Адам Мъдъл. Той допълва, че тогава кралицата посъветвала иконома "да си намери добро момиче и да се ожени за него". Той последвал съвета й и две години по-късно се оженил за жена си Мария. Преди девет месеца обаче Бърел призна публично за нетрадиционната си сексуална ориентация и се разведе. В момента 57-годишният мъж живее заедно с партньора си и мисли за брак.

Пол Бърел служи вярно на принцеса Даяна цели 10 г., а лейди Ди го смята за един от най-близките си хора. Тя станала първият и доскоро единствен човек, който знаел за сексуалната му ориентация. След трагичната гибел на Даяна Бърел написа книга, в която подробно разказва за семейния й живот. В нея бившият иконом твърди, че принцесата се е страхувала за живота си, опасявайки се, че може да стане жертва на самолетна или автомобилна катастрофа, за да може съпругът й Чалрз да се ожени повторно. След като книгата на Пол Бърел излезе на бял свят, синовете на Даяна го обвиниха в предателство. Бившият иконом бе обвинен и в кражбата на 352 вещи, принадлежащи на принцесата. По-късно обаче обвиненията бяха снети. Сега той се кани да разкрие нови сведения от дворцовия живот, в който се потапя едва 18-годишен.

Последвайте канала на

Novini.bg
51884 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
100

2017.08.19 | 01:38

4
Това си е нормално за острова- или си гей, или чукаш сестра си

2017.03.19 | 10:35

3
Тия са седесарската партия "Нова република". И у нас ще стане така ако вземат пак властта.
в гей афера

2017.03.16 | 21:11

2
в гей афера нашия май оплел си са, за теб аз съм чаве а ти леко навел си са....
maina

2017.03.10 | 06:33

1
Те и без да вземат властта, така става, ще става и е ставало! Командира е оставил добри и изпълнителни наследници!

Добави коментар

Водещи новини