Вижте новия мъж на Анджелина Джоли (снимки)

  • 08 март 2017 15:50

  • 37210
  • 0
Вижте новия мъж на Анджелина Джоли (снимки)
© Gettyimages

Изглежда Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския е решила да затвори страницата от живота си, свързана с Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в. Или поне на тази мисъл ни навеждат снимките, които онлайн медията radaronline.com разпространи преди броени часове.

Въпросните кадри, направени в Камбоджа, са запечатали изящната актриса в компанията на непознат мъж, за когото сайтът съобщава, че е новият възлюбен на Джоли.

Според изданието отношенията между двамата са сериозни и това се доказва не само от факта, че той придружава актрисата в азиатската държава, но и от близостта, която демонстрират. Според очевидци двамата са видени да напускат заедно луксозен хотел и да се разхождат из града в компанията на осемгодишните близнаци на актрисата. Новият възлюбен на актрисата дори купил подарък на нея и двете ѝ деца – 18 каратови гривни, всяка струваща по 260 долара.


 

Виж повече тук:

Последвайте канала на

woman.bg
37210 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини