"Пирогов" е с нов ръководен състав

  • 02 март 2017 11:31

  • 5426
  • 0
"Пирогов" е с нов ръководен състав
© Wikipedia

Директорът на най-голямата ни спешна болница "Пирогов" проф. Асен Балтов е представил новия ръководен състав пред Медицинския съвет на болницата. Това съобщиха от лечебното заведение.

Председател на Съвета на директорите вече е д-р Емил Доросиев, а заместник-председател - д-р Людмил Джунков. Членове на Съвета са проф. Асен Балтов, адвокат Илиян Кършев и Живка Савова.

Новият Съвет на директорите е гласувал промени в част от ръководството, като заместник-изпълнителен директор по лечебните дейности вече е проф. Д-р Николай Габровски. Доц. Олег Чолаков продължава да бъде заместник-изпълнителен директор по учебната дейност, поста си запазва и досегашният заместник-изпълнителен директор по административната дейност д-р Галина Тодорова, като ръководеното от нея звено е преформулирано на дирекция "Административна дейност".

Функциите на заместник-изпълнителен директор по икономическата дейност вече са част от дирекция "Икономическа дейност" и тях поема Атанас Пемов. Двете дъщерни дружества - Медицински център "Пирогов" и "Служба по трудова медицина", ще имат контрольор, който да следи дейността им.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5426 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини