Шефът на охраната на известен хотел заплашен с убийство

  • 27 февруари 2017 21:15

  • 3305
  • 1
Шефът на охраната на известен хотел заплашен с убийство
©

Не съм крал телевизори от хотел и това, което е публикувано в интернет, е изнасяне на лично мое имущество. Става въпрос за два мои телевизора, които съм ги доказал пред Районната прокуратурата в Бургас, че са мои - с документи. Това заяви 49-годишният Валентин Вълчев, шеф на охраната на емблематичния хотел в Слънчев бряг, цитиран от "Флагман".

Вълчев твърди, че е бил задържан на 20-ти февруари в РУП-Слънчев бряг, където криминалистите са го държали 8 часа, след което го освободили. Установено било, по думите на Вълчев, че той не бил получавал заплата за ноември, декември и януари месец.

"Нещо повече - искам да се знае, че бях заплашен с убийство от прокуриста  Дмитрий Константинович Домаев по телефона. Той обяви, че ще ме застреля. По този случай има заведена преписка в Четвърто РУП в Бургас, както и в Районната прокуратура в Бургас. Петни се името ми и аз ще го докажа", заяви още Вълчев.

"В деня, за който Домаев твърди, че са откраднати телевизори, аз изобщо не съм бил на работа. Ще търся правата си с всички позволени от закона средства и ще искам пълно разследване на натиска срещу мен", каза той.



 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3305 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
321

2017.02.28 | 15:13

1
то е ясно, че руснака е мутра и няма кой да го спре щото има много червени боклуци в България

Добави коментар

Водещи новини