Какво похапва кралица Елизабет II на закуска, обяд и вечеря?

  • 27 февруари 2017 14:22

  • 5540
  • 1
Какво похапва кралица Елизабет II на закуска, обяд и вечеря?
© Getty Images

Може би смятате, че кралица Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и се наслаждава на изискана вечеря всеки ден, но това невинаги е така, пише Business Insider.

Два пъти в седмицата главният готвач на кралския двор Марк Фланаган предлага на Нейно величество меню, на което тя отбелязва кои от ястията одобрява и кои не.

Бившият главен готвач на британското кралско семейство Дарън МакГрейди казва, че кралицата не е чревоугодник. „Тя яде, за да живее, за разлика от принц Филип, който обича да похапва и може да говори за храна по цял ден. Когато обядва сама, тя е много дисциплинирана. Правилото е никакво нишесте“, споделя МакГрейди.

Ето какво похапва и пие Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и обикновено на закуска, обяд и вечеря. Тя започва деня си i чай и бисквити. Предпочита прясно сварен чай Earl Grey без мляко и захар в порцеланова чаша.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
5540 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.03.01 | 15:42

1
какво да похапва гущер? малки живи дечица

Добави коментар

Водещи новини