Сравниха Григор със скандален модел телефон

  • 27 февруари 2017 11:23

  • 29674
  • 1
Сравниха Григор със скандален модел телефон
© Instagram

Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис в момента е по-горещ от Samsung Note 7, пишат в САЩ. Скандалният модел мобилен телефон бе спрян от продажба, тъй като се взривяваше при зареждане и в самолет заради дефект в батерията, пише "България днес".

В случая обаче сравнението е комплимент за българския тенисист. В спорта горещ означава да си във форма.

“Димитров няма спиране тази година с баланс 16:2, две титли и е №13 в света”, пише Джон Уертхайм. Експертът на списание “Спортс илюстрейтид” отговори на въпрос на читател как така миналата година той и жена му отписали Григор с извода, че не може да използва таланта си, а сега отново играе добре.

Според Уертхайм след тежките месеци завръщането на Димитров започнало на турнира в Торонто, когато бе на 2 точки от загуба срещу Юичи Сугита, но елементарна грешка на японеца от смач връща българина в мача. С тази победа започва успешната серия на Григор, която включва победа над Рафаел Надал в Пекин и му носи добри пари.

“Какво точно се случи с Димитров? Много елементарно ще бъде да кажем, че неговото възраждане започва с грешката на Сугита. Но пък се убеждаваме колко бързо могат да се променят нещата. Най-после всички елементи от неговия талант работят заедно. Той взема по-добри решения по време на разиграване, избира вариант и не променя решението си. Изглежда, че се разбира много добре с треньора си Дани Валверду.”

Александър Лазов загуби 6:4, 6:7 (5:7), 4:6 от Алту Челикбилек (Тур) финала на турнира в Анталия ($ 15 000). В мача за титлата в Щарм ел Шейх, където наградният фонд е същият, Джулия Терзийска отстъпи 3:6, 4:6 на Емили Уебли-Смит (Вбр). Елица Костова отпадна в първия кръг от квалификациите в Акапулко ($ 250 000) след 6:7 (7:9), 3:6 с Клое Паке (Фр).

Последвайте канала на

Novini.bg
29674 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
max_payn

2017.03.19 | 18:40

1
Обеле ми от тоя

Добави коментар

Водещи новини