Днес се вслушайте в собствения си вътрешен глас

  • 26 февруари 2017 07:10

  • 27080
  • 0
Днес се вслушайте в собствения си вътрешен глас
©

Луна в знак Риби от 02:25 ч- В тези дни се изостря психиката и интуицията, засилва се възприемчивостта.

При вземане на важни решения се вслушайте в собствения си вътрешен глас от една страна. От друга страна, излишната чувствителност и сантименталност, ранимост, могат да ви извадят от правия път. Бъдете внимателни - повишена внушаемост. Може да изпитате чувство на незащитеност, да се развихри въображението ви. Влечение към уединение, бягство от реалността, разпускане. Желанието да плувате по течението може да се окаже опасно. Ако имате възможност си починете от битовите грижи, заемете се с нещо, което да зарадва душата ви.

Благоприятно: приятелско общуване, задушевни разговори, културни мероприятия, творчество, медитация, автотренинг, мантри, молитви.

Неблагоприятно: за широкомащабни начинания, излишества, употреба на алкохол, неорганизираност, разсеяност, подстригване, боядисване на косата.

30 лунен ден (07:00 до 17:00 ч) е хубав ден. Не всеки лунен месец има такъв ден, което е жалко. Той е изпълнен с красота и светлина. Излъчват се любов и топлина. Не продължава дълго, понякога е само часове, но се счита за пълноценен лунен ден. По възможност всичко, което правите в 30-ти лунен ден трябва да ви носи чувство на дълбоко удовлетворение. Прекрасно време изпълнено с приятни сюрпризи и радост. Приемете го такъв, какъвто е и му се наслаждавайте. Спомнете си всичко хубаво, което е имало през лунния месец. За лошото изобщо не мислете. Огледайте се наоколо и потърсете нови поводи за радост и ликувайте. Старайте се да виждате само прекрасното и се наслаждавайте на всеки миг от живота. Не се препоръчва да се започват нови проекти, но можете да завършвате старите. Нежелателно е да влизате в последния ден на лунния цикъл в дългове. По възможност се разплатете с кредиторите. Бъдете внимателни и добри към хората, които ви заобикалят.

Частично слънчево затъмнение (16:55) и Новолуние в знак Риби в 17:00 ч.

1-ви лунен ден продължава от новолуние до първия изгрев на Луната, в случая до 07:35 ч на следващия ден. Един от четирите дни на Хеката – времето на тъмната Луна. На небето в тези дни Луната не е видна. Човек може да го влече в този ден да стане жертва на тъмните сили. Трябва да победим в себе си зверовете, иначе те ще победят нас. Денят не е подходящ за контакти и работа в групи. Не е добре да се напивате - утаяват се шлаки, мислите се замърсяват. Необходимо е да се очистят мислите, тъй като в организма се натрупват камъни. За болестите на този ден причините са духовни. Ако се разболеете в първия лунен ден след 30-я лунен ден, то не бързайте да се лекувате. Поболедувайте, ако е търпимо - това е болест, която ще ви изчисти. Но ако не можете да търпите и се налага, то разбира потърсете медицинска болест.

1-ви лунен ден не е много ефективен както за индивидуална, така и за колективна работа. Времето е подходящо за уединение, самоанализ и оценка на миналите ни постъпки и за правене планове за бъдещето. Неправилното тълкуване на действията ни може да доведе до значителни загуби. Жизнените сили са отслабени, затова трябва да се избягва претоварване и да не се започват нови рисковани дела.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
27080 0

Свързани новини

Водещи новини