БСП откри предизборната си кампания

  • 25 февруари 2017 18:49

  • 13731
  • 53
БСП откри предизборната си кампания
© bsp.bg

От август миналата година БСП задава тона на политическия живот в България и всички се равняват по нея, заяви председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за на откриването на предизборната кампания на левицата.

Ние сме автентичната социална и лява партия. Тръгваме срещу паралелната държава и ще свършим с модела "Кой". Първи посочихме водачите си, направихме промяната и започна подражанието имитацията, отбеляза Нинова. По думите й БСП е отворила врати за хората от науката, земеделието, културата, за лекари и юристи. Първи изработихме своя Национален план за България и издигнахме военен за кандидат президент. После и другите партии започнаха да търсят генерали, посочи лидерът на левицата. Според нея десните - ГЕРБ и Реформаторите, са направили фатална грешка - влезли са на терена на БСП като са започнали да говорят за увеличаване на доходи. Как някой може да повярва на това, попита Нинова, цитирана от БТА.

Според нея няма да е лесна предизборната битка. "Ще ни нападат, ще манипулират общественото мнение, ще лъжат за нас". Но не се огъвайте, призова тя съидейниците си. Колкото по-трудно е, толкова по-ясно е, че сме на прав път. Защото това е последната съпротива срещу статуквото за промяната, каза Нинова.

Тя каза, че вчера е чула своя основен опонент Борисов да казва, че БСП ще купи и манипулира изборите. Жалко, този човек се е предал и търси оправдание за лошия си резултат. Жалко, защото когато отиваш на състезание с опонент, който е приел, че вече губи, състезанието вече не е интересно.

Никога, по думите на Нинова, не е добра атестация да говориш за себе си и не бих го направила, ако чрез мен не се опитват да поставят петно върху БСП. Бях наречена г-жа Лъжа и това няма никакво значение произнесено от ГЕРБ, подчерта Нинова. Бяхме посочени за лъжци, когато казахме, че ще спрат Оперативната програма за образование и наука, когато казахме, че строят магистрали, давайки ги на приближени фирми. Днес това е факт. Посочваха ни с пръст, когато казвахме, че пръстовите отпечатъци и реформата в здравеопазването са геноцид. Идете при хората и им кажете истината. Според Нинова всички предупреждения на БСП са се оказали истина.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за представи листите на "БСП за България" за предстоящите избори за 44-то Народно събрание.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
13731 53

Свързани новини

Коментари 53

Добави коментар

2017.03.01 | 21:55

53
с тези пламенни речи курнелия най много да подмокри някоя баба или някои агресивен ниско образован лумпен

2017.03.01 | 21:55

52
нинова това дето го приказваш наЮнкер можеш ли да го кажеш и на путин или викаш там ти си послушника ????????

2017.03.01 | 21:55

51
Корнелия Нинова посече Юнкер в силна реч: Вие не сте ни началници! Няма да определяте съдбата на България .... Началниците ни са Москва!!!

2017.02.27 | 19:43

46
Те не са и началници а тези в Кремъл и Москва са и началниците!

2017.03.01 | 21:55

50
Нормалните хора дали разбират,че този боклук слугува на Русия и КГБ и накъде иска да повлече България?!Дали смее да се репчи по този начин на Русия а?

2017.03.01 | 21:55

49
После не се чудете защо бабите хвърлят пари на ало измамниците!Подобни на тях тъпанари гласуват за комунягите и после реват, че живеят зле!Простият човек винаги е излъган и вини другите за това, че е несретник!

2017.03.01 | 21:54

48
А за Решетников нещо каза ли?

2017.02.27 | 19:43

47
Ще е голям кеф Нинова със същия хъс да се изправи и да каже - не искаме вашите пари - но вече да е спечелила изборите.Ще я питам как ще увеличава пенсии и заплати, ще поеме лихвите по кредити и няма да има бедни в България.Ще бъде голямо шоу - дали Решетников ще и помогне ?
Българи

2017.02.27 | 19:42

45
КОГА ПАРТИЙНОТО ВИ СЪБРАНИЕ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В НАРОДНО СЪБРАНИЕ? ДОКОГА ЩЕ СИ УВЕЛИЧАВАТЕ ЗАПЛАТИТЕ, А НИЕ ЩЕ ИЗМИРАМЕ И ЩЕ СЕ ПРЕСЕЛВАМЕ?
Българи

2017.02.27 | 19:42

44
Искахме да се обърнем с обръщението "негодници", но нямаше да ни го публикуват!?
Българите

2017.02.27 | 19:42

43
Защо единствено в България от цял свят няма коефициент за изравняване на заплатите /от тук и пенсиите/ на упражнявалите еднакви професии и длъжности, но в различни години? Къде отива разликата? И много други разлики има, които отиват незнайно къде? Или - като пееш, Пенке ле, к

Добави коментар

Водещи новини