Маги Бадер: На конкурса Мис Плеймейт някоя от другите участнички ми сви бельото

  • 25 февруари 2017 12:56

  • 47505
  • 4
Маги Бадер: На конкурса Мис Плеймейт някоя от другите участнички ми сви бельото
© Булфото (архив)

Красавицата Маги Бадер разкри нови подробности около конкурса Мис Плеймейт.

Въпреки че от еротичната надпревара мина половин месец, тя все още е дискутирана тема, както и победителката Маги Бадер. Много се изписа около нейната победа. Оказва се, обаче, че и много е останало скрито. Поне до скоро. Плеймейтката се слави не само с перфектни физически дадености, но и с голяма уста. Бадер разкри пред в-к Телеграф, че завистта на останалите претендентки за титлата е стигнала неочаквани измерения. Като например това някоя да й открадне луксозното бельо, с което е трябвало да дефилира във втория кръг. Всички участички са получили като подарък луксозен комплект. С него е трябвало да дефилират пред журито, а след това си остава за тяхно ползване.

Докато Маги била на сцената по време на първия кръг обаче, някоя завистлива красавица й свила гащите и сутиена. Разбира се, никоя не си е признала. Добре че имало резервни комплекти, иначе трябвало да излезе само по жартиер! Бадер не крие, че всички уж й се правели на добри приятелки, а всъщност само я обсъждали зад гърба.

Победителката видимо ги е подразнила, че е получила най-красивият комплект бельо. Също така с луксозната си кола и високия стандарт на живот. Така, след победата, не само никоя не я поздравила, но и с всички спряла да общува. Въпреки това, кражбата на бельото не я е засегнала толкова, колкото всички жлъчни коменари, че титлата й е купена.

Още от началото на надпреварата името на Бадер бе свързано с това на Христо Сираков. Заговори се, че той и лица от подземния свят са й осигурили по финансов път тилата. Тези слухове се понесли по време на подготовката за финала, заради която красавиците били събрани на едно място за повече от 12 часа.

Последвайте канала на

Novini.bg
47505 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
БЪЛГАРИН

2017.12.20 | 20:17

4
Престанете да рекламирате подобен начин на живот,това са си най-обикновени проститутки и би било нормално да са срам за своите семейства. Колко от вас искат дъщерите им да са като тази?

2017.10.12 | 08:54

3
Е т`ва е най-важната "новина" за деня!!! Спирам да чета другите, защото няма смисъл - всичко останало бледнее пред тази ужасна трагедия, споходила бельота на една... курвентия!
3 Ка С Нея

2017.10.12 | 08:54

2
Два дни преди тоя конкурс я чукахме здраво. Две линии и е ваша
100

2017.10.12 | 08:54

1
Че си купи нови гащи, вече взима по 2 бона за сеанс, след великия конкурс...

Добави коментар

Водещи новини