Предлагат на търг обяд с Берлускони

  • 24 февруари 2017 07:29

  • 2542
  • 0
Предлагат на търг обяд с Берлускони
© Getty Images

Обяд с бившия италиански премиер Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 се предлага на търг с цел набиране на средства за пострадалите от серията силни земетресения в централната част на Италия, предаде Франс прес.

"Възползвайте се от обяд със Силвио Берлускони", се казва в офертата, качена в сайта charitystars.com. "Спечелете рядката възможност да бъдете на делови обяд с Берлускони. Той е известен като гений в общуването и е популярен политик. Той е един от стълбовете на обществото и на италианската политика", се казва в офертата в сайта.

Наддаването ще е по интернет. Обядът ще бъде в Милано и ще се състои, когато графикът на Берлускони го позволи. Победителят в наддаването ще може да заведе на обяда и двама души със себе си.

"Скъпи приятели, реших да се предложа на този търг, защото вярвам, че всеки от нас трябва да направи всичко възможно, за да помогне на сънародниците си, които изпитват трудности", написа Берлускони в страницата си във Фейсбук. Той изрази надежда, че сумата, която ще бъде събрана от търга, ще е голяма и припомни, че тя ще бъде предоставена на Червения кръст.

Последвайте канала на

БТА
2542 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини