Ето какво Нинова заръча на кметовете от БСП

  • 23 февруари 2017 14:08

  • 2488
  • 1
Ето какво Нинова заръча на кметовете от БСП
© БСП

Лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за се срещна с над 50 кметове, избрани от БСП, за да получи информация за проблемите по места. Беше обсъдена и програмата на БСП.

„Въпреки, че предстоят избори за национален парламент, хората по места се интересуват от местните въпроси и искат решаване на ежедневните им проблеми. Така че, моля, да дадете на хората конкретни решения по всеки един открит въпрос. Нека те да разберат, че БСП се грижи за тях не само на национално равнище и в парламента, а е готова всеки ден да им помага по места”, заръча им Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Кметовете отново поставиха въпроса - след спечелване на изборите БСП да се погрижи прехвърлянето на отговорности от държавата към общините да бъде съпроводено и с финансова децентрализация. Досега правителството на Борисов им прехвърли задължения, без в бюджетите им да са осигурени средства за тяхното изпълнение.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2488 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Българин

2017.02.25 | 19:16

1
Ето какво Нинова каза на възможните кметове: "само трябва да излъжем добре на изборите и после да осигурим живота на партийните лидери и техните деца, нашите деца" "Ще унищожим една и две банки но те българите ще издържат" Имаме силната подкрепа ба близкия изток, така, че не

Добави коментар

Водещи новини