Бойко Борисов: Дойде БСП и отново въпросът е КОЙ (видео)

  • 23 февруари 2017 14:07

  • 17234
  • 48
Бойко Борисов: Дойде БСП и отново въпросът е КОЙ (видео)
©

Трябва да бъдем сериозни, но и да се опитаме да вдъхнем повече добро настроение на хората. Предстои ни една сериозна битка за реалните решения на България - неслучайно този слоган избрахме. Едно е да обещаваш, едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да може да стане. Много неща се направиха, ще се направят още. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на представянето на водачите на листи на партията.

Необходима е стабилност, прогнозируемост и реализъм. В ГЕРБ се знае какво можем и какво ще направим, затова само акцентирахме върху това, което можем да надградим в следващите години. В листите имаме адмирали, летци, генерали, командири на зенитно-ракетни дивизиони, само кавалерист не намерихме – постарахме се и ние в посоката на модерните решения, заяви Борисов.

Само за около месец време се видя, че в държавата няма пилот. Нинова днес заяви, че не знае кой смени висшата професионална фигура на МВР, областните управители, бордовете на летища, пристанища. Отново въпросът е КОЙ. Когато БСП е на власт или доминира едно правителство, следва въпросът КОЙ. Сериозно ли е премиерът или Нинова да не знаят кой предлага смяната на главния секретар на МВР, и то по един криминален начин, коментира бившият премиер.

Не ме разбирайте погрешно , винаги съм бил на принципа - идва нова власт, да сменят всички. Бяхме толерантни и доброжелателни, само и само да има мир и стабилност, омбудсман си направихме от БСП, а какво поучихме в замяна – тежък реваншизъм. Опитаха се дори ревизии да правят, но се оказа, че няма нарушения, дори сега, доколкото разбирам, ще правят проверки на проверките. Само за пет дни сътвориха много неправилни решения. Не мога да си представя, че такива промени стават без партията-майка да участва. Ако не участва и е истина това, което казват колегите от БСП - аз съм вече убеден, че ще бъдат тежко манипулирани изборите. БСП е системна партия, трябва да им вярваме и ако знам, че те ще носят отговорност, съм спокоен. Може да направят нещо като "Костинброд", може с машинките да направят проблем - манипулацията ще е огромна, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Хич не ми се участваше да съм водач на листи, но щеше да се тълкува така, както Нинова, когато разбра, че Делян Пеевски е в Благоевград и изведнъж й се стори, че Благоевград вече не й харесва, защото имали нови лица - щеше да бъде тълкувано така, макар че този дебат щеше да ми е най-интересен, а и да е музика за ушите на медиите - да чуем какво е станало тогава, за да разберем кой кого и кой, как и къде, посочи лидерът на ГЕРБ. Той обърна внимание, че зам.-председателя на БСП Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в ще води на две места, а лидерът на партията Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за - само на едно. В последния момент се е отказала - мислех, че от Цветанов се е уплашила, но като чух на ДПС кандидата, разбрах, че тя там няма да стъпи, бях сигурен.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обобщи и основните акценти в управленската програма - запазване на плоския данък, средна работна заплата 1500 лв. в края на четиригодишен мандат с възможност и за по-висока. Всяка цифра е реална, зависи обаче кой ще управлява, наблегна той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
17234 48

Свързани новини

Коментари 48

Добави коментар

2017.02.24 | 21:12

48
нормалните хората,масово стягат багажа защо?,,,червените боклуци,манипулациите им,агенти,внуци и синове на бивши червени и ДС,послушковци,чехли идват, а хората НЕ искат да живеят в лагери и пак глад,фалити,кризи, та стегат багажа с билет в една посока,този толуп мазен гнусен
мутра на власт

2017.02.24 | 21:11

47
Вълка се опитва да си смени кожата. НИКОГА ПОВЕЧЕ ПРЕДАТЕЛИ
правилно ли те разбирам ?

2017.02.24 | 15:43

37
малка справка нинова 22 години в политиката явно за нея говориш
Съвет:

2017.02.24 | 21:11

46
Когато показвате зурлата на Тиквоча, той губи избиратели. По-рядко, по-добре. И без това няма да го изберат повече.
мутра на власт

2017.02.24 | 21:11

45
Няма наяждане тази мутра опосква всичко като марокански скакалец

2017.02.24 | 21:11

44
Бойко отвращава с арогантността си. За него ще гласува само неговата администрация, но нали борбата е за народния вот, а той го мрази.
едикойси

2017.02.24 | 21:11

43
Борисов разбивал червените лумпени. Та по-червен от него има ли бе лумпен някой си
Каро

2017.02.24 | 21:11

42
Кой ли ???? Аз ако бях премиер на държавата 7 години щях да знам КОЙ, и сигурно и аз щах да се правя на дръж ми шапката.
как ще се изтърпи лъжите тикво грохота

2017.02.24 | 21:11

41
То чудо то приказ още изборната кампания не е започнала обаче наглите лъжливи крадливи зурли на Граболите тикви лъскат като коледна украса от най главната мутро тиква жадна за власт се чува едно квичене и грухтене отвратът е пълен!

2017.02.24 | 21:10

40
Питам Борисов той знае ли колко пие Костов по време на работа ? Друго не искам да знам!
някои си

2017.02.24 | 15:43

39
борисов направо ги разбива червените лумпени !!!!! напред генерале нормалните и образованите с с теб

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини