Борислав Великов: Управление на ГЕРБ и РБ би било добро за страната

  • 23 февруари 2017 11:13

  • 2546
  • 3
Борислав Великов: Управление на ГЕРБ и РБ би било добро за страната
© Булфото (Архив)

Ако избирателят реши, че Реформаторският блок отново трябва да бъде в парламента, едно дясноцентристко управление около Блока и ГЕРБ би било мислимо и добро за държавата. В това е убеден проф. Борислав Великов от РБ.

Той изтъкна, че следващата власт трябва да се фокусира върху проблемите на образованието. Изтъкна и проблема с интеграцията на ромския етнос. Великов е кандидат за депутат от Монтана, където този проблем е особено наболял.

"Монтана е областта с най-голям процент ромско население. Ако ние не полагаме грижи за образоването и обучението им, тогава от Пловдив ще се опитат да изтеглят голяма работна сила към тях", заяви той.

Монтана е областта с най-голям процент ромско население. Ако ние не полагаме грижи за образоването и обучението им, тогава от Пловдив ще се опитат да изтеглят голяма работна сила към тях", допълни той.

Прочети още на: https://bgonair.bg/denqt-on-air/2017-02-22/borisla-velikov-ako-ima-obedinenie-vdyasno-izvan-gerb-to-shte-e-v-rb
 

Пред България он еър Великов коментира още присъединяването  на Светльо Витков и "Глас народен" към РБ. Според него това играе положителна роля в предизборната кампанията на Блока.


 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2546 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
AZ

2017.02.26 | 11:56

3
ТОЗИ УБИЕЦ ЗАЩО Е НА СВОБОДА

2017.02.26 | 11:56

2
От сега ви казвам,че ще загубите изборите.Не се усещате къде са ви грешките и това ще ви донесе загуба.

2017.02.26 | 11:56

1
Без Цвета Караянчева!Кърджали е настръхнал срещу нея!

Добави коментар

Водещи новини