СОС ще обжалва решението на съда за отмяна на наредбата за по-скъпия билет в столицата

  • 22 февруари 2017 15:58

  • 2276
  • 3
СОС ще обжалва решението на съда за отмяна на наредбата за по-скъпия билет в столицата
© Novini.bg

Столичният общински съвет /СОС/ ще обжалва решението на Административния съд София - град от днес, с което се отменя решението на съвета за изменение и допълнение на Наредбата за реда и условията за пътуване с обществения градски транспорт на територията на Столична община. Това се посочва в коментар на общинския съветник Зафир Зарков, изпратен до медиите от пресцентъра на СОС.

Наредбата касае поскъпването на билета за градския транспорт в столицата. Зарков посочва, че тя продължава да действа до произнасянето на Върховния административен съд.

"Надяваме се, че ще успеем да защитим нашето решение, защото сме убедени, че е правилно, а и юристите твърдят, че мотивите на съда са по формални причини", казва Зарков, общински съветник, член на транспортната комисия към СОС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2276 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.02.24 | 19:24

3
Гарантирано от Герп.Това е работа на долните герберасти.Сега ще лъсне истината и хората ще разберат открито кой им мисли лошото.Много хубаво че това стана точно преди изборите за да отрезнее малко тоя заблуден народ.

2017.02.23 | 13:06

2
Алчните шефовете на ЦГМ Румяна Милова и Коларов да се разследват.
ВАЖНО!

2017.02.22 | 21:11

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини