Галя Георгиева от ГЕРБ: Листата ни е представена от хора, които са изявени

  • 22 февруари 2017 14:04

  • 3331
  • 1
Галя Георгиева от ГЕРБ: Листата ни е представена от хора, които са изявени
© ГЕРБ, пресцентър

Структурата на ГЕРБ-София област проведе работна среща, на която присъстваха кметове и общински ръководители от ГЕРБ. Министърът на туризма в правителството на Бойко Борисов Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard е водач в листата на ГЕРБ за 26-ти многомандатен избирателен район - София област.

Областният координатор на София област и народен представител от 43-тото Народно събрание Галя Георгиева е под номер две в листата. По време на срещата бяха представени приоритетите в предизборната програма на ГЕРБ. Присъстващите дадоха своите идеи за предизборната кампания. Бяха обсъдени предстоящите мероприятия, както и проблемните теми, които са специфични за всяка община в София област.

„Листата ни е представена от хора, които са изявени и доказали се личности в София област. Имаме представители от различните райони на областта. Тези хора живеят и работят сред съгражданите си, от които искат доверие”, заяви Галя Георгиева –областен координатор на ГЕРБ - София област.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3331 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
оня с коня

2017.05.26 | 11:40

1
Всички знаем с какво сте изявени от герб, с крадене лъжи и заеми на гърба на народа.

Добави коментар

Водещи новини