Материалист или манипулатор. Какви са негативните ни черти според зодията?

  • 21 февруари 2017 18:22

  • 4213
  • 0
Материалист или манипулатор. Какви са негативните ни черти според зодията?
© Getty Images (Архив)

Някои хора, убедени в своята безпогрешност, понякога забравят, че имат недостатъци. Истината обаче е, че перфектни хора няма. Всеки от нас има своите отрицателни черти и както винаги звездите казват тежката си дума и по тази тема. А и е добре да познаваме характера си, защото, както е казал Брус Лий "знанието ще ти даде сила, но характерът - респект". Днес се занимаваме с негативните черти на представителите на различните зодии.

Овен – нетърпеливи, изискващи и упорити Представителите на тази зодия до такава степен потъват в забързаното си и напрегнато ежедневие, че лесно се дразнят от тези, които не могат да наваксат с тяхното темпо. Те искат целия свят и са нетърпеливи, докато не го получат. Лесно изпускат нервите си, когато се сблъскват с некомпетентност и това се случва кога с повод, кога без. При тях става дума за такъв инат, че могат дълго да блъскат главата си в стената, само и само да постигнат целта, която са си наумили. А често тя може да е доста абсурдна в очите на останалите. Телец – материалисти и спестовници

Телецът е известен с работохолизма си и изобщо може да работи страшно усърдно, за да постигне целите си. Те обаче държат твърде много на материалните неща. Когато не те са важните. Известни са и като спестовници и това няма как да не е така, тъй като много добре боравят с парите. Трябва обаче да се научат да си вземат почивка от работата.

Близнак – манипулатори и лицемери Представителите на тази зодия са природно интелигентни, но и те като всички други зодии имат своите отрицателни страни. Могат да бъдат доста лукави и са много изкусни в манипулирането на хора и ситуации . Бъдете внимателни, ако се срещнете с тъмната им страна. Могат направо да ви докарат до лудост с техните психологически машинации.

Рак – нетърпимо кисели Всеизвестен факт е, че представителите на тази зодия са крайно емоционални. Когато обаче са в лошо настроение, раздразнителността им може да достигне такива висини, че никой да не може да ги изтърпи. Когато имат лош ден, просто ги оставете сами. Това е най-доброто, което може да се направи.

Лъв – суетни и деспотични Лъвовете често имат мащабни и грандиозни планове за бъдещето. В стремежа си да ги реализират обаче могат да станат крайно деспотични и взискателни. Друга тяхна негативна черта е и невъзможността да приемат критика. Та била и тя конструктивна.

Прочети повече тук:

Последвайте канала на

woman.bg
4213 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини