Генерал повежда битката на ГЕРБ в Пловдив

  • 21 февруари 2017 16:19

  • 10450
  • 2
Генерал повежда битката на ГЕРБ в Пловдив
© Фейсбук

Генерал Константин Попов води листата на ГЕРБ в Пловдив област, съобщиха от партията. Той беше началник на отбраната в правителството на Бойко Борисов.

Листата на ГЕРБ – Пловдив област за предсрочните парламентарни избори вече е регистрирана в РИК. Тя бе подадена от областния координатор на ГЕРБ-Пловдив област Розалин Петков след одобрение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

„Листата е много балансирана с представители от почти всички общини в област Пловдив. Този път сме заложили на нови лица на предните позиции, но познати в областта и доказани професионалисти", обяви той.

В листата на ГЕРБ ще бъдат още народните представители в 43-то Народно събрание д-р Христо Грудев, Силвия Хубенова и Катя Попова.

Друго изявено лице и бивш депутат Даниела Дариткова отново ще е водач на листата в Смолян. Втори е досегашният областен управител Недялко Славов, който беше и депутат в 41-вото Народно събрание. На трето място е анестезиологът д-р Красимир Събев. Той е и заместник-директор по медицинските въпроси в областната болница. Четвърти е Петър Карагегов – старши преподавател по физкултура и спорт в СУ „Христо Ботев“ – Девин, доскорошен общински съветник. Пети в листата е Андриян Петров – досегашен зам.-областен управител на Смолян, дългогодишен актьор в РДТ, главен експерт „Управление и стопанисване на културната инфраструктура“ в община Смолян. Шести е областният директор на Държавен фонд „Земеделие“ в Смолян Денислав Костов. Седми в листата на ГЕРБ е Боран Хаджиев – треньорът на единствената ни шампионка от зимна олимпиада по биатлон Катя Дафовска. Осми е Димитър Настанлиев – главен експерт в дирекция „Финансово стопански дейности и бюджет“ на община Смолян.

Днес и ГЕРБ - Враца регистрира и листата, в която са включени 12 кандидати за народни представители. На първо място в нея е инж. Петя Аврамова, следвана от Красен Кръстев и инж. Найден Найденов.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
10450 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.03.20 | 11:05

2
Не им вярвам- ще гласувам за Нова Република !
оня с коня

2017.02.23 | 18:46

1
Жалко :(

Добави коментар

Водещи новини