Марго Роби със среднощна обиколка на емблематичното трасе на Монако с Nissan (видео)

  • 21 февруари 2017 13:28

  • 2534
  • 0
Марго Роби със среднощна обиколка на емблематичното трасе на Монако с Nissan (видео)
©

Актрисата от "Вълкът от Уолстрийт" Марго Роби е избрана за първият посланик на електромобилите на Nissan. За да отбележи началото на сътрудничеството си с Nissan, Роби участва в кратко видео с футуристичния модел BladeGlider в среднощна обиколка на емблематичното трасе на Монако.

Прототипът Nissan BladeGlider, който ускорява до 100 км/ч за по-малко от 5 секунди, е истинско предизвикателство за въображението и как ще изглежда автомобилът на бъдещето. Акцентирайки върху забавлението и вълнението от шофирането на електрическите автомобили, прототипът е част от програмата на Nissan "Интелигентна мобилност" за това как електрическите автомобили трябва да се управляват и интегрират.

Марго Роби подлага на тест триместния автомобил по затворените улици на Монако преди към нея да се присъедини и втори BladeGlider. Един до друг двата автомобила преминават през култовия тунел, изпреварват се в Massenet, за да финишират бляскаво пред казиното.

Във видеото актрисата демонстрира и дрифт възможностите на Nissan BladeGlider на един от най-известните завои в историята на моторните спортове - "Фибата" до Гранд хотела.

Като лидер в световните продажби на електромобили с Nissan Leaf, марката коренно променя начина, по който електричеството се генерира и оползотворява с продукти като xStorage Home unit и vehicle-to-grid технологията, които използват мощността на батерията от електрическите автомобили за захранване на електроуредите в дома.

Nissan BladeGlider ще бъде изложен на автосалона в Женева, който се провежда от 7 до 19 март. Разработен първоначално като концептуален модел, автомобилът дебютира през 2013 година. Изцяло електрическият спортен модел е предвестник на бъдещите технологии, които са комбинация от интелигентна мобилност, грижа за околната среда и възможностите на спортните автомобили.

Монако е избран за идеалната локация, където Nissan да оповести партньорството си с актрисата Марго Роби, заради огромното наследство в автомобилните надпревари по улиците на града. Княжеството разполага и със амбициозния стратегически план, според който до 2030 година трябва да намали вредните емисии с 50%.

Последвайте канала на

Антония Симова
2534 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини