В Пловдив запушват уличните дупки

  • 21 февруари 2017 11:34

  • 2770
  • 3
В Пловдив запушват уличните дупки
© Булфото (Архив)

След като през изминалата седмица започна кърпенето на паважни настилки в пловдивския район “Северен”, тази седмица стартира и аварийното запълване на дупки по асфалтови настилки. Това съобщи кметът на района Ральо Ралев.

Ще се ремонтират участъци по основни пътни артерии в района, както и вътрешно-квартални улици, тъй като вследствие на обилната снежна покривка и ниските температури през зимния период, зейнаха огромни дупки, предаде Дарик.

Вече започна ремонта по ул. “Рогошко шосе”, предвижда се да се изкърпят и ул. ”Брезовско шосе”, бул. “Цар Борис III Обединител”, бул. “Дунав”, ул. “ Петър Шилев”, ул. “Стара планина”, ул. “Седянка”, ул. “Иван Рилски” и където още е необходимо.

От администрацията се извиняват на гражданите за забавянето на ремонтните дейности по асфалтовата настилка, но това нямаше как да се случи преди отварянето на асфалтовите бази. Другата алтернатива – кърпене със студена смес не е твърде удачна, тъй като е два пъти по-скъпа и нетрайна.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2770 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Едно от добрите дела на новите -

2017.02.23 | 06:13

3
Добре че спряха поне санирането? Хората се самоубиват от глад, те им санират вече санираните жилища. От какъв зор? Толкова ли нямате пари, че взимате на бедния народ и последните стотинки. А излъгахте, че щяло да бъде без пари?! Мошеници такива!
А,

2017.02.23 | 06:10

2
Там ли ни отиват парите, за запушване на дупките по улиците и новите магистрали?

2017.02.21 | 14:36

1
С какво ги запълват с новия най здрав бял бетон-сперма от слон.Гарантирана 50г здравина от гроб.

Добави коментар

Водещи новини