Цветанов представи идеите на ГЕРБ в сектор "Обществен ред и сигурност" (видео)

  • 21 февруари 2017 11:17

  • 5900
  • 9
Цветанов представи идеите на ГЕРБ в сектор "Обществен ред и сигурност" (видео)
© Булфото (архив)

Искам да благодаря на всички парламентарни групи от последния парламент, защото променихме закона и дадохме възможност на армията да се грижи за националната граница. През следващия управленски мандат ще настояваме за броя военните, които се грижат за националната сигурност и охраната на границата.

Това каза заместник-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на организираната от сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ кръгла маса на тема "Управленска програма в сектор Обществен ред и сигурност“ в София. България се утвърди като остров на стабилността на Балканите. Проблемът напоследък е, че мигрантския поток се засили през границата с Гърция, която е членка на ЕС. С отпуснатите пари от Европа ще се справим и с този проблем. Правителството гарантира сигурността на държавата чрез възпиращи съоръжения. Тази мярка беше част от формиращото се парламентарно мнозинство. Сериозният проблем и това, което трябва да предприемем като стъпки, е да преобразуваме регистрационните центрове в Пъстрогор и Харманли в затворен тип. Това ще стане с тези 320 млн., които ни бяха отпуснати от ЕК, разкри Цветанов.

Българските институции трябва да координират своите действия в борбата и превенцията срещу конвенционалната престъпност. Образованието е една от мерките, които ще спомогнат за борбата с малолетните и непълнолетните престъпници. Знаете, че образованието е основен акцент в нашата предизборна програма. Чрез принудата за образование ще вкараме ромските деца в училищата и по този начин ще провеждаме превенция на престъпността сред тях. Имаме за цел и да обвновим изцяло автопарка на полицейските управления. Ще изградим и видеонаблюдение във всички общини. За да има резултат тази мярка ще трябва да се направи една интерактивна карта, която да показва различните видове престъпления в общините, за да можем да се борим с тях. Друга основна задача е борбата с трафика на хора и сексуланите посегателства срещу жени, разкри още зам.-председателят на ГЕРБ.

Когато говорим за тероризъм и корупция, резултатите трябва да са видими. Репресивните органи на държавата трябва да си вършат работата. Много важни са връзките и обмяната на информация с нашите партньори. Трябва да се подготвим за основните приоритети, които ни предстоят по време на председателството ни на ЕС. Трябва да можем да ползваме цялата информация на ЕС за полицейски нужди, категоричен беше Цветанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5900 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Ххх

2017.02.21 | 13:31

9
Ей , само заради този не харесвам ГЕРБ . Много ми е антипатичен
Елена

2017.02.21 | 12:09

8
Този сайт собственост на Бойко ли е,че от сутрин до вечер само за него и Герб четем,мисля,че им правите лоша услуга,нали разбирате,че народа не обича да им се натрапва каквото и да е ,а още по-малко Бойко е ГЕРБ.Ако сте коректни,ще отразявате всички събития -политически,национ
Журнал

2017.02.21 | 12:06

7
Абонирай се за герб..чрез новини бг
оф

2017.02.21 | 12:03

6
Прекръстете ки сайта ГЕРБини, че е малко подвеждащо името ви "НОВИНИ"
СОЦИАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ

2017.02.21 | 12:03

5
Стефан Данаилов- с уважение, но ......стига вече го разхождате от регион на регион като панаирджйиска мечка. Милионерите- що дирят в соц партията на бедните и унижените, чедата на бивши партийни величия от далечното и близко минало- депутатството все пак не е наследствено.
Валя

2017.02.21 | 12:03

4
Цветанов,стига с това ще,ще,ще,та вие толкова години не направихте нищо в този сектор,сега ще направите .Ще сложите камери по селата,това са пълни глупости,сигурно не си чул колко възрастни хора убиха за мизерните им пенсийки,колко баби изнасилиха ,колко животни окрадоха ,к

2017.02.21 | 12:02

3
НЕ УВАЖАЕМИ АДМИНИСТРАТОРЕ НА ТОЯ САЙТ В БЪЛГАРИЯ САМО ЕДНА ПАРТИЯ ЛИ ИМА ???? СТИГА С ТОЯ ЦВЕТАНОВ ,БОРИСОВ, ПАВЛОВА ,ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА И Т. Н. ДОСТАТЪЧНО ИМ ГЛЕДАХМЕ МУЦУНИТЕ !!!!!!!

2017.02.21 | 12:02

2
nobody cares
Робърт Редфорд

2017.02.21 | 12:02

1
тарифа - 800 лева на ПР публикация в сайта.

Добави коментар

Водещи новини