Слънчево време ни чака днес, градусите се повишават

  • 21 февруари 2017 07:17

  • 25508
  • 0
Слънчево време ни чака днес, градусите се повишават
©

Днес ще бъде слънчево, но около пладне от северозапад ще започне бързо увеличение на облачността, което до края на деня ще обхване цялата страна. Ще се задържи без валежи.

Ще духа до умерен, в Североизточна България – временно силен западен вятър. Дневните температури ще са повишат и максималните ще са между 8° и 13°, в София – около 9°, съобщи "Фокус".

Над Черноморието ще бъде слънчево. По-късно през деня облачността ще се увеличи, но валежи не се очакват. Ще духа до умерен, по северния бряг и временно силен вятър от западната четвърт. Максималните температури ще са между 8° и 12°. Температурата на морската вода е 3-4°. Вълнението на морето ще бъде от 1 бал в заливите на юг, до 3 бала по носовете на север. Над планините ще бъде предимно слънчево.

Около обяд над Стара планина, а по-късно и над останалите планински масиви ще се заоблачи, но ще се задържи без валежи. Ще духа умерен и временно силен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е 6°, на 2000 метра – около минус 2°.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
25508 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини