ГЕРБ - Разград регистрира листа за предстоящите парламентарни избори

  • 20 февруари 2017 21:55

  • 2434
  • 3
ГЕРБ - Разград регистрира листа за предстоящите парламентарни избори
© Пресцентър ГЕРБ

Политическа партия ГЕРБ регистрира днес листа с общо 8 кандидати за народни представители в 18-и МИР – Разград. Областният координатор на ГЕРБ в Разградска област д-р Валентин Василев депозира необходимите документи за регистрация в Районната избирателна комисия – Разград, съобщиха от пресцентъра на партията.

Водач на листата на ПП ГЕРБ Разград е Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. Юрист и политолог по образование, министър на здравеопазването в кабинета Борисов 1.

Втори в листата е представител на гражданската квота. Гюнай Хюсмен е агроинженер по образование, с богат опит в предприемачеството и обществения живот.

Един от основателите на ГЕРБ в Разград - Радиана Димитрова, е трета в листата. Тя е магистър икономист и магистър инженер-технолог. 17 години регионален мениджър в застрахователно дружество. Притежава широк кръг компетенции в областта на финансов контрол и водене на преговори. Известна със своето чувство за отговорност.

Четвърти е народният представител от 43-то Народно събрание Михаил Тодоров Произлязъл от младежката организация на ГЕРБ, Тодоров е икономист по образование, и финансист по професия. Работил е основно в банковата сфера до 2015-та година, когато се заклева в Народното събрание на Република България.

Друга дама от основателите на ГЕРБ заема петата позиция в листата. Валентина Френкева е магистър по финанси и магитър по управление на международни бизнес проекти. В момента учи докторантура. 7 години директор на Областна дирекция Земеделие Разград.

На шеста позиция е бившият офицер от МВР и националните служби за сигурност (днешно ДАНС) Николай Атанасов. Той е икономист по образование, в продължение на 22 години управлява охранителна фирма. Човек на честта и семейството.

Магистърът по публична администрация и дългогодишен служител в системата на МВР Младен Чакъров заема шестото място. Понастоящем е началаник на отдел в Община Разград.

Последен по подреждане, но не и по значимост, е инженерът Недим Мустафов. С богат административен опит, Мустафов ръководи собствен бизнес.

Д-р Валентин Василев увери, че всеки, попаднал в листата, е заслужил своето място там, и ще работи за категорична победа на ГЕРБ на предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2434 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.02.25 | 19:04

3
ЗАРАДИ ТОЗИ 2-я В ЛИСТАТА ЗА РАЗГР. ОБЛАСТ ГЕРБ ЩЕ ЗАГУБИ МНОГО В ОБЛАСТ РАЗГРАД
Изроди ГЕЙберски

2017.02.21 | 13:18

2
Боклуци долниии

2017.02.21 | 13:18

1
Сигурно между тези има за общо-национално издирване. А може всички да са мафиоти като боса си Бойко.

Добави коментар

Водещи новини