Млад мъж уби майка си в Русе (обновена)

  • 20 февруари 2017 18:53

  • 19496
  • 1
Млад мъж уби майка си в Русе (обновена)
© Булфото (архив)

Полицията разследва убийство на жена в Русе.

В 17.00 часа днес на тел. 112 е подаден сигнал, че в една от стаите на къща на ул. "Солун" 13 е открита жена да лежи на пода, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Изпратеният екип на Спешна помощ е констатирал смъртта й.

На място са екипи на полицията. Предстои извършване на оглед от дежурна оперативна група и от съдебен лекар.

По неофициална информация жената е на възраст над 60 години. Тя живеела с мъжа си и с по-малкия си син, който е избягал и в момента се издирва, пише БТА.

Синът, който употребява наркотици, и друг път е създавал проблеми на родителите си, се е скарал с майка си. 63-годишната жена работи в Италия, но се била върнала за известно време у дома. Причината за скандала не е известна, но младият мъж е намушкал многократно майка си, допълва Дарик.

Бащата, който е пенсионер, пръв се натъкнал на кървавата гледка и подал сигнал на тел. 112, като съобщил, че подозира сина си в престъплението. Близки на семейството казват, че родителите и друг път са подавали сигнали срещу сина си заради дрогата и заради скандали.

Семейството има двама сина, като по-малкият е известен като проблемен. Съседите коментираха, че са шокирани от станалото.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
19496 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.03.03 | 10:56

1
Затова - наркозависимите в резерват. Там да ги друсат със свръхдози и от там по-бързо - в крематориума. И не ми говорете за хуманност - тия са по-долу и от животните!

Добави коментар

Водещи новини