15 кариерни съвета от Доналд Тръмп

  • 20 февруари 2017 16:52

  • 3592
  • 2
15 кариерни съвета от Доналд Тръмп
© Gettyimages

Доналд Тръмп вече е президент на САЩ. Историята на живота му е много пъстра и увлекателна. Как успява този гениален кариерист да натрупа милиони и да оцелее след 5 банкрута?

Предлагаме ви да обърнете внимание на 15 кариерни съвета, които настоящият президент на САЩ дава напълно безплатно. Те изразяват правилния подход към граденето на кариера. 

„Бих казал, че образованието е мощен коз. Може да го пренебрегнете и мога да назова много хора, които са успели в живота без образование. Но когато имате диплома от университет, това е визитна картичка, на която е написано: „Този човек вече е постигнал нещо“. Тя вече отваря много врати пред вас“.

„Никога не си взимайте отпуск. За какво ви е? Ако работата не ви доставя удоволствие, това означава, че не работите където трябва. Аз, дори играейки голф, продължавам да работя“.

„Първо: винаги трябва да се доверявате на инстинкта си, независимо от това колко привлекателен на хартия е проектът. Второ: винаги е добре да се занимавате с нещо, от което разбирате. Трето: понякога най-изгодна е тази инвестиция, която не сте направили“.

Повече прочетете тук:

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3592 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ученика

2017.02.22 | 18:08

2
Този не фалира ли на няколко пъти за да отърве плащания към кредитори. И този ще оправи Америка за 800 дни...
Sisi

2017.02.22 | 09:59

1
do uchenika ot 17:29.Gleday si urozite I ne davay mnenie!Qvno ,oshe imash da uchish!!!

Добави коментар

Водещи новини