До 20% отстъпка за лятната ваканция

  • 20 февруари 2017 07:36

  • 3792
  • 1
До 20% отстъпка за лятната ваканция
© Getty Images

Между 10 и 20 на сто достигат отстъпките за летните ваканции при ранни записвания. Това показват данни на асоциацията на туроператорите, пише "Монитор".

Промоциите са най-изгодни до края на февруари, а най-бързо местата свършват за родното Черноморие. До момента най-търсени са четиризвездните хотели. По-големи отстъпки в цените има за летните почивки в чужбина. Най-търсените дестинации си остават Гърция, Турция, Италия и Испания. Цените на пакетите варират от 250 до 1000 лв. при ранни резервации.

Пикът на сезона от средата на юли до средата на август вече в голяма степен е разпродаден, посочва Байко Байков от Асоциацията на българските туроператори и турагенти. В южните курорти по морето се опитват да удължат сезона, като удължат периода на ранните записвания.

Отстъпките за ранните записвания продължават до началото на летния сезон, като доста хора могат да резервират своята почивка през месец май и да ползват същата отстъпка като през февруари", уточнява Красимир Азов от туристически център – Царево.

Зимните курорти ще са с по-ниски цени от март. Цените на почивките в планината се очаква да паднат с около 30% само след малко повече от седмица. Повечето хотелиери предлагат и различни бонуси. Например това може да са безплатен транспорт до ски пистите, както и отстъпки в ресторантите на хотела.

Последвайте канала на

Novini.bg
3792 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.02.20 | 20:25

1
тъй като няма да почивам , моля пратете ми отстъпката с пощенски запис

Добави коментар

Водещи новини