Собствениците на кучета са по-секси от притежателите на котки

  • 17 февруари 2017 18:15

  • 1782
  • 1
Собствениците на кучета са по-секси от притежателите на котки
© Getty Images

Собствениците на кучета се оказват по-привлекателни в сексуално отношение от притежателите на котки, установи изследване, обхванало 1000 британци, съобщава в. "Метро", цитира "Монитор".

Според проучването 63 процента от респондентите заявили, че биха си паднали по партньор, стопанин на куче. Докато отглеждащите котки люде събрали едва 18 процента от предпочитанията. Любопитното в случая е, че почти една пета от анкетираните /19 на сто/, въобще не биха харесали сексуално нито кучкарите, нито собствениците на какъвто и да било домашен любимец.

Проучването било поръчано от сайта Елит сингълс. От него проличало, че ергените британци взимат предвид приетежанието на домашен любимец при избора на перспективен партньор. 72 процента от запитаните заявили, че могат точно да предвидят как би се държал човек в бъдеща връзка, въз основа на това как се отнася към домашния си любимец. 32 процента от анкетираните доверили, че биха се разделили с любимата, ако кучето им не я хареса. Същото биха сторили и 27 процента от притежателите на котки.

Последвайте канала на

Novini.bg
1782 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2017.02.21 | 08:13

1
Жена с куче, -Кучка с куче.

Добави коментар

Водещи новини