Руски депутат: Да пратим Йосиф Кобзон на Евровизия в Киев

  • 17 февруари 2017 13:23

  • 4687
  • 1
Руски депутат: Да пратим Йосиф Кобзон на Евровизия в Киев
© Булфото (архив)

Можем да пратим като на представители на Евроровизия Йосиф Кобзон и Ансамбъла Александров в Киев, каза руският депутат Олег Нилов, предаде ТАСС.

Според законодателя от Държавната дума (долната камара на парламента в Москва) заяви, че щом страната му е решила да участва в музикалния конкурс в украинската столица, то най-подходящите представители на Русия са роденият в Източна Украйна певец и музикалния колектив на Руската армия, защото страната все още не избрала свой представител.

Депутатът сравни Евровизия с интервенция. "Да се провежда такъв конкурс в майката на руските градове (Киев е първата столица на руската държава) на 9 май, е провокация и аз го смятам за акт на агресия срещу нас. Аз не изключвам някои сили да превърнат артистичната проява в същинска оргия", допълни той.

Кобзон, смятан за един от най-близките хора на руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, има забрана да влиза в родната си страна. Наскоро ръководството на Александров обяви, че е окомплектовал състава си. Много членове на ансамбъла загинаха при катастрофата а самолета Ту-154 в Черно море на 25 декември.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4687 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Полисмени

2017.07.26 | 15:48

1
Пратете Йосиф Кобзон на х --уй

Добави коментар

Водещи новини