Вижте защо ни трябва стабилно управление (видео)

  • 16 февруари 2017 11:59

  • 4627
  • 2
Вижте защо ни трябва стабилно управление (видео)
© Булфото (архив)

Асоциацията на организациите на българските работодатели проведе работна среща с ръководството на ПП ГЕРБ. От ГЕРБ на нея присъстваха лидерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, бивш вицепремиер, Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва, бивш министър на финансите и Делян Добрев, бивш депутат.

Васил Велев, председател на АИКБ, съобщи на пресконференция пред медиите, че работодателите са представили пред ГЕРБ своите приоритети. Той съобщи, че предстоят срещи и с представителите на другите парламентарни сили, които според социологическите сондажи  ще присъстват в 44-тото НС.

Относно днешната работна среща, Велев заяви, че заедно с Борисов, Дончев и Горанов са обсъдили приоритетите на ГЕРБ, тяхната предизборна програма. Констатирано е било, по думите му, че има наличие на сходство с исканията на Асоциацията.

Васил Велев съобщи, че от Асоциацията се обявяват за запазване на макроикономическата стабилност. По думите му, от изключително значение е образованието у нас. По думите му, в България безработица няма, а има хора с ниско образование и ниска квалификация.

„Напълно споделяме виждането, че икономиката създава работни места и икономиката увеличава доходите“, каза още Велев.
Той съобщи също така, че споделят приоритетите на ГЕРБ за ограничаване на административните тежести пред бизнеса.

По-ясни ангажименти трябва да има за по-добро регулиране на монополите, заяви също така Велев.

„Надяваме се, след изборите да се формира едно стабилно управление, защото сега тази пауза ще доведе до забавяне на икономическото развитие“, заключи Васил Велев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4627 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.02.21 | 20:16

2
сходство ? в правото да убивате работници , вместо да им плащате ?
Липсващ кадър

2017.02.21 | 20:16

1
„Напълно споделяме виждането, че икономиката създава работни места и икономиката увеличава доходите“, каза още Велев. Какво откритие! Възхитен съм ! Сигурно не само аз. "Той съобщи също така, че споделят приоритетите на ГЕРБ за ограничаване на административните тежести пред бизнеса." Тъй като вече над тях няма данъчни тежести /никой не ги търси да си декларират и плащат данъците/, няма контрол, остава и административна тежест да няма. Тези неща са за простолюдието, нали така.

Добави коментар

Водещи новини