Американското разузнаване с нова конспирация срещу Тръмп

  • 16 февруари 2017 08:00

  • 29318
  • 2
Американското разузнаване с нова конспирация срещу Тръмп
©

Представители на американското разузнаване са спотаили важна и чувствителна информация, която е трябвало да предоставят на президента на страната Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, съобщава вестник The Wall Street Journal, цитиран от ТАСС.

Решението си представителите на тайните служби са взели, тъй като са се опасявали, че информацията може да изтече в публичното пространство или да бъде компрометирана. Спорното решение подчертава дълбокото недоверие, което се възцари между разузнавателната общност в Съединените американски щати и новия държавен глава, твърди изданието.

В статията се посочва, че шефовете на шпионското ведомство са скрили от Тръмп важни данни за методите на събиране на информация, включително и при шпионаж на чужди държави.

Изданието цитира и представител на Белия дом, който заявява обаче, че "ние нямаме никакви основания да смятаме, че това, е вярно описание на ставащото в действителност."

По-рано президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че усилията да се вдигне шум около т.нар. "връзки с Русия" са опит да се скрият грешките, допуснати в завършилата със загуба на Хилари Клинтън предизборна кампания на демократите.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
29318 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.02.19 | 14:06

2
АБЕ ТОЯ Е ПО ЛУД И ОТ БАБА КЛИТОР..
Бачо Киро

2017.02.17 | 21:25

1
Кой им вярва след "химическите и атомни оръжия" на Садам.

Добави коментар

Водещи новини