Харесайте facebook страницата ни

Американското разузнаване с нова конспирация срещу Тръмп

Представители на американското разузнаване са спотаили важна и чувствителна информация, която е трябвало да предоставят на президента на страната Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на ... към профила , съобщава вестник The Wall Street Journal, цитиран от ТАСС.

Решението си представителите на тайните служби са взели, тъй като са се опасявали, че информацията може да изтече в публичното пространство или да бъде компрометирана. Спорното решение подчертава дълбокото недоверие, което се възцари между разузнавателната общност в Съединените американски щати и новия държавен глава, твърди изданието.

В статията се посочва, че шефовете на шпионското ведомство са скрили от Тръмп важни данни за методите на събиране на информация, включително и при шпионаж на чужди държави.

Изданието цитира и представител на Белия дом, който заявява обаче, че "ние нямаме никакви основания да смятаме, че това, е вярно описание на ставащото в действителност."

По-рано президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че усилията да се вдигне шум около т.нар. "връзки с Русия" са опит да се скрият грешките, допуснати в завършилата със загуба на Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и ... към профила предизборна кампания на демократите.

Коментари
Коментари (2)
Коментирай
Бачо Киро (гост)
17.02.2017 | 21:25

Кой им вярва след "химическите и атомни оръжия" на Садам.

Рейтинг:
 
0
(гост)
19.02.2017 | 14:06

АБЕ ТОЯ Е ПО ЛУД И ОТ БАБА КЛИТОР..

Рейтинг:
 
5
 
Добави Коментар