Нина Добрев хвали България в Китай

  • 15 февруари 2017 21:12

  • 42730
  • 3
Нина Добрев хвали България в Китай
© Getty Images

Актрисата Нина Добрев се гордее с българските си корени и похвали страната ни пред хонконгското списание Prestige, пише "Монитор".

"От най-ранна възраст се прибирам почти всяка година, за да виждам баба, дядо и роднините. България много се промени през годините. Също както Торонто, но още повече, тъй като през 90-те години страната трябваше да се възстанови. Тя се преобразява и променя по много красив начин. Има много талантливи българи, но аз съм една от малкото в световния шоубизнес с български корени. Усещам много национална гордост, любов и подкрепа, когато съм там", разказа звездата от „Дневниците на вампира“.

Сега тя живее в Лос Анджелис, а в дома си е обособила малка стая за гледане на филми. След „Трите хикса” с Вин Дизел Добрев продължава победоносния си кинопоход с главната роля в Flatliners, където ще си партнира с Кийфър Съдърланд и нашумелия Диего Луна. Продукцията е римейк на „Линия на смъртта“ от 1990 г., където Съдърланд направи една от запомнящите се роли. Героят му убеждава колегите си, студенти по медицина, изиграни от Джyлия Poбъpтc и Keвин Бeйĸън, дa yчacтвaт в бeзpaзcъдeн eĸcпepимeнт, с който дa пpoвepят дaли имa живoт cлeд cмъpттa. Те за ĸpaтĸo спират cъpцата си и фyнĸциитe нa мoзъĸa, зa дa изпитaт ĸлиничнa cмъpт. Героинята на Добрев – Марло, е виолончелистка и затова тя взима уроци, за да овладее инструмента. Освен това е и много добра плувкиня, за което на Нина също й се наложило да работи изрично с инструктор, както и да спазва диета.

„Четири седмици се готвихме за ролите в Торонто, като имахме специален консултант на наше разположение. Научили сме как работи сърцето, как се прави дефибрилация, какво може да се обърка, какво се прави по протокол”, споделя Нина.

Запитана дали покрай снимките се е научила да „умира красиво“ тя отвръща: “Мога да умра по различни начини, на различни езици и на различни територии. Готова съм – дайте ми смърт, която да не мога да овладея“.

Когато не работи, предпочита да играе волейбол и футбол на плажа, да ходи на фитнес и да тича. „Харесвам физическите натоварвания, те правят сърцето ми щастливо и изчистват ума ми”, казва още 28-годишната актриса.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
42730 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Tsufi

2017.02.18 | 17:41

3
Браво, Нина! Прекрасна и очарователна, както и добра актриса.
Димитър

2017.02.18 | 12:45

2
Браво! Стига само сме плюли, едно хубаво момиче, което се опитва да прослави България.

2017.02.18 | 12:45

1
софия не е България!

Добави коментар

Водещи новини