В Калифорния си подаряват букети от марихуана

  • 15 февруари 2017 20:06

  • 3323
  • 2
В Калифорния си подаряват букети от марихуана
© Getty Images

В Калифорния си подаряват букети от марихуана. От началото на годината леката дрога е легална в щата и по случай Свети Валентин много двойки я предпочетоха като подарък, предаде Нова Телевизия.

Един от големите магазини за марихуана реагира на търсенето и започна да предлага стилни букети от растението. Един от недостатъците на оригиналния подарък е цената. Голям букет струва 400 долара.

В него има диви цветя, евкалиптови клонки и около 30 грама висококачествена марихуана за пушене. За няколко часа магазина беше продал над 500 букета.

Последвайте канала на

Novini.bg
3323 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ghost

2017.08.01 | 01:48

2
А тука кога ?
Тръба

2017.02.16 | 09:56

1
Пък в Гнусният Милиционерски Кенеф Гнусен това е дрога и прекурсори. Член не знам си кой, криминално проявен контингент - съден - рецедивист. Ушевият дегенерат, многократно награждаван от други ушеви дегенерати съвестно си изпълнява служебните задължения. Всички милиционери на света са боклуци, ама думата "еничар" я има само тук. Опитвал съм да обясня този термин на чужденци, но те просто не могат да го възприемат. Мозъкът им отказва да проумее, как е възможно да съществуват такива изверги, в такова огромно количество на такава малка територия.

Добави коментар

Водещи новини