Некрасиви жени няма, има малко алкохол!

  • 15 февруари 2017 13:29

  • 11094
  • 0
Некрасиви жени няма, има малко алкохол!
© gettyimages

„Некрасиви жени няма, има малко алкохол!” – с тази теза ти си се сблъсквал не веднъж и дори си се замислял защо това е така. Естествено, свързано е с алкохола, но точно как работи? Може би тази получена информация ще помогне за разбулването на тази мистерия.

Да погледнем нещата от научната им страна и да разберем какво точно прави алкохола с теб. Достатъчни са 1-2 промила, за да се наруши крехкото равновесие межди процесите на въздържане и възбуждане, които по принцип се регулират от своя трезв мозък. Като цяло, след употребата на алкохол, спирачките ти спират да действат и „морето става до колене”, пише "Офигено".

Ето, след обилна почерпка си се превърнал в шегаджия и, без съмнение, в ценител на всичките жени. Информацията, която постъпва в мозъка ти от външния свят, започва да се размазва, остротата на възприятието намалява, чувството за опасност изчезва и ти си готов за подвизи, включително и сексуални.

И тук на сцената с оркестър излизат британските учени, които вече имат готово изследване по въпроса. Оказва се, че под въздействието на алкохола ти към всичко гореизброено губиш и способността да отличаваш симетричните (и по-красивите) лица от несиметричните.

И така, чувството за опасност е притъпено, престанал си да различаваш красотата на лицата, информацията се размива, смел си и решителен, а виждайки съблазнителните очертания на късата пола, незабавно отиваш да се вричаш в любов и да предлагаш брак на първата срещната дама! Умните, но не много симетрични момичета, бъди уверен, с удоволствие ще запишат твоето признание с телефона си. И всичко останало също.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
11094 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини