Как ще изглеждат смартфоните след 10 години

  • 15 февруари 2017 12:41

  • 4898
  • 1
Как ще изглеждат смартфоните след 10 години
©

Дизайнерът Филип Старк, в сътрудничество с Жер Оливе, представи концепция „телефон на бъдещето“. Той предлага да погледнем на обичайното устройство по съвсем различен начин.

Футуристичният продукт носи името Alo и представлява съвсем нов начин на употреба и съчетаване на дизайн и технология. Корпусът е изработен от алуминиева сплав в издължена форма, благодарение на което устройството идеално пасва на дланта. Обратната връзка със собственика се осъществява с помощта на вибрация и топлина.

Създателите твърдят, че са разработили истински изкуствен интелект. Дисплей в Alo не е предвидено да има. Цялото управление се осъществява с помощта на гласови команди. Има вградена камера, която освен да разпознава лица, е истински 3D-проектор. Собственикът на този телефон ще може да вижда холографски изображения.

Филип Старк е известен с необичайния си начин, по който гледа на света и продуктите в него. Неговите творения няма как да не бъдат разпознати. Той е работил над яхтата на Стив Джобс и серията слушалки Parrot Zik.

Още по темата прочети тук.

Последвайте канала на

Novini.bg
4898 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Коичу

2021.01.14 | 15:45

1
Какво ще можете да контролирате по добре от до сегашните всеки един да получава команда какво да прави ли ееееее измислете нещо което в полза на човечеството а не уреди които са за проследяване ни контрол над хората

Добави коментар

Водещи новини