Ден за съблазън

  • 15 февруари 2017 11:27

  • 6051
  • 0
Ден за съблазън
©

Днес сряда, Луната е в знак Везни - време за съблазън.

Съблазняването е изкуство и не е толкова лесно за всички. Съблазнителите са много предпазливи в своя избор и се насочват предимно към онези, които са разкрили някаква своя слабост и избягват онези, които стоят здраво стъпили на краката си. Разумно е да не се занимавате с хора, които ви изглеждат недостъпни. Затова пък трябва енергично да преследвате жертвата, която откликва по подходящ начин. Никога не се втурвайте в разтворените обятия на човек, който ви показва, че ви харесва. Това не е съблазняване, а проява на несигурност. Потребността, която ви тласка, ще създаде връзка на много ниско ниво и скоро интересът и от двете страни ще се стопи.

Обърнете поглед към такива хора, които не са били обект на вашето внимание до сега и потърсете предизвикателство и приключение. Има хора, които се поддават по-добре на съблазняване. Хората, които външно са затворени в себе си или свенливи, умират от желание някой да ги извади от това състояние и са по-подходящи обекти от отворените хора. Онези, които разполагат с много време също са по-податливи на съблазняване. В техните души има много място за запълване.

От друга страна, старайте се да избягвате хора, силно ангажирани с бизнес или работа - съблазняването изисква внимание, а деловите хора нямат свободно място в съзнанието си за вас. Съвършените жертви са онези, на които им се струва, че вие притежавате нещо, което липсва на тях. Те ще са очаровани от възможността да го получат. Те могат да имат темперамент съвсем различен от вашия, но разликата само ще създаде вълнуващо напрежение. Истинското удоволствие е в предизвикателството. Изпитайте тръпката!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6051 0

Свързани новини

Водещи новини