Астросъветът днес: Време е за освобождаване от всичко старо и излишно

  • 15 февруари 2017 06:09

  • 14822
  • 0
Астросъветът днес: Време е за освобождаване от всичко старо и излишно
© Pixabay

Луната е в знак Везни. Преходът на Луната в знака на Везните носи добро и радостно настроение. Прави ви по-контактни, може да ви се прииска да се срещнете със стари познати, да прекарате малко време в приятна компания.

Цялата тази космическа обстановка ще повлияе добре върху семейните отношения. В духа на семейните традиции ще се поддържат спокойни и мирни отношения, търсене на компромиси. Отложете разговорите за работа, битови неуредици и паричните проблеми. Денят повече подхожда за любовни срещи.

Противопоказна е мануалната терапия на гръбначния стълб, най-вече на кръста. Добре е да се проведе очистване на бъбреците с подходящ чай или по метода на Малахов. Благоприятно е за козметични процедури.

Мото на деня: „Това, което не ме убива, ме прави по-силен!”

19-ти лунен ден (до 22:43ч) е един от най-тежките и опасните дни в целия лунен цикъл, затова се отнасяйте внимателно и сериозно към предупрежденията. Сега, дори най-малката грешка при неудачно стечение на обстоятелствата, може да стане съдбоносна. Необходимо е да имате повишен самоконтрол. Внимавайте какво говорите и какво правите. Другите хора могат да ви манипулират, внушавайки ви, че сте им длъжни или виновни за нещо пред тях. Не се поддавайте на тези манипулации, тъй като те и този механизъм отнемат силите ви. Противопоказно е да се пътува на дълги разстояния, доколкото може да попаднете в автомобилни инциденти или всякакви други пътни произшествия. Най-подходящо е да си стоите в къщи. В този ден се повишава равнището на престъпността, при това не планираната, а възникваща спонтанно при изблици на ревност, гняв, битови скандали и др. Този лунен ден е своего рода проверка за усвоените лунни уроци, преобразование на негативни качества в положителни, време за освобождаване от всичко старо и излишно, въвеждане на ред. Работата е в това, че ако всичко сте правили правилно, то ще изпитате непреодолимо желание да направите нещо творческо. Енергията, която е била блокирана от негативните качества най-накрая ще получи свобода и ще бъде преобразувана в някакъв съзидателен акт. Тогава външните събития няма да ви докоснат. Ако обаче не сте живели правилно, то неприятностите ще се посипят като из ведро. Причината е, че отрицателните черти на характера като магнит привличат от пространството енергии със същите вибрации, така че днес ще изпитате това, което сте привлекли сами. В това се състои проверката на вашето изпитание. Това, през което преминете в 19-ти лунен ден ще бъде показател за вашите лични отношения един към друг, проверка за силата на вашата привързаност. Периодът ще покаже, доколко се обичате с партньора си. Избягвайте конфликтните ситуации. Общуването с природата ще ви помогне да избегнете всички лоши влияния.

Отношения
– Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката.

Секс
- Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете. Може да се ограничите с вана с топла вода, но да не е билкова.

Бизнес
– Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
14822 0

Свързани новини

Водещи новини