Майкъл Дворжак избра българските гласове за суперпродукцията VIVALDIANNO

  • 14 февруари 2017 14:45

  • 1772
  • 0
Майкъл Дворжак избра българските гласове за суперпродукцията VIVALDIANNO
©

Създателят на уникалния 3D спектакъл VIVALDIANNO Майкъл Дворжак лично избра кои да бъдат българските гласове, които ще разкажат историята на гениалния Антонио Вивалди. На 19 март публиката в Арена Армеец ще преживее вълнуващата съдба на автора на “Годишните времена” на фона на виртуозни музикални изпълнения от световноизвестни инструменталисти.

Истинско представление очаква зрителите в най-голямата зала у нас само след месец. Едни от най-добрите български актьори и дубльори ще влязат в ролите на героите във VIALDIANNO, а Бароковата атмосфера ще е изцяло завършена с помощта на прекрасните изпълнения на плеяда звездни музиканти. Майкъл Дворжак лично е участвал в подбора на най-подходящите разказвачи за суперпродукцията, като имената им се пазят в тайна.



По време на грандиозното шоу с класическа музика, визуалните ефекти ще бъдат пресъздадени с иновативна технология за прожектиране на специалнa 3D стена. Така публиката в най-голямата зала у нас ще се потопи изцяло в миналото с триизмерния образ на Вивалди. VIVALDIANNО ще пренесе зрителите на едно незабравимо пътешествие още със спиращо дъха светлинно шоу и зашеметяваща хореография.



Спектакълът ще се проведе на 19 март в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор е Moko Solution. Актуална информация: Vivaldianno - първият 3D концерт в България - Официално събитие.

Последвайте канала на

Novini.bg
1772 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини