Фандъкова обеща ремонт и на малките улички

  • 14 февруари 2017 08:00

  • 3472
  • 3
Фандъкова обеща ремонт и на малките улички
© Булфото (Архив)

Тази година са заложени повече пари за ремонт на малките улички. Общината ще се заеме и с онези квартали, където изобщо няма улици. Това увери столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Тя обясни, че от миналата година са започнали основни ремонти на малките улички.

"Тази зима беше изключително тежка заради ниски температури", коментира Фандъкова пред Нова телевизия.

Тя обясни, че все още се запушват дупки със студена смес заради лошото време. Очаква се температурата на асфалта да е над 5 градуса, за да се правят по-стабилно ремонтите по основните пътища. Фандъкова е категорична, че там, където има проблеми, те се решават от фирмата изпълнител. Срокът на договор за поддръжка на пътищата е 10 г.

По отношение на "Топлофикация" Фандъкова отказа да коментира ситуацията, настоявайки, че това е работа на компетентните органи. Тя обаче беше категорична, че хората трябва да бъдат обезщетени, че са стояли на студено.

Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска обясни, че общината полага усилия за намаляване на мръсния въздух. Тя каза, че като се затопли времето, ще се мият улици. Това се е направило вече преди седмица. Тя определи натовареният трафик и битовото отопление като проблем за мръсния въздух. По думите й след затварянето на "Кремиковци", въздрухът в София е станал по-чист.
 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3472 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.02.15 | 23:10

2
Фандъкова кога ще смени оялите се шефове на Общинските дружества.

2017.02.15 | 23:10

3
НАЙ ГОЛЯМАТА АРТИСТКА В СОФИЯ........

2017.02.15 | 23:10

1
СТИГА СТЕ КЪРПЕЛИ, СМЕНЕТЕ АСФАЛТА ОТ ДО. НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ОТ ХОРАТА ГОСПОЖО ФАНДЪКОВА. Всички виждаме как се ремонтират пътищата, на работниците им е все тая как ще стане.

Добави коментар

Водещи новини